Jeg spør deg jeg..

Hei hei 🙂

Håper lørdagen farer avsted med et smil. Her smiler den, vel – sola smiler, og da trenger ikke jeg heller jobbe så fælt med mitt heller. He he. Det hjalp også en smule at det på snap?en fort ble observert, at jeg ikke hadde leppegreier med farge på under den første snutten hos frua i dag. Det ble rettet opp promte 😉 Morsomt at det der har blitt en «greie»

Har du gått glipp av det, så kan du lese innlegget som startet det hele H E R =))

Veldig moro dette med å ha bloggen på flere fora faktisk. Deler ulike sider av meg på ulike fora. Noen ganger kommer det litt mer utbrodert ut på bloggen, like ofte ikke. Frua har både Facebook – Instagram og SnapChat. Alle steder under samme navn – jernbanefrua 🙂

Nå pensa jeg rett inn på et sidespor, men vennskapsdøra er på vid vegg i alle fora – bare å like, følge eller legge til, hvis du vil 🙂 Uansett, frua finnes på andre medier også – så vet du det.. Du som har blogg, har du din på flere fora forresten?

Lørdagen vår er foreløpig av den rolige sorten. Gemalen koser seg. I skrivende stund holder han på med sine tog og prosjekter over garasjen. Han er midt i et isopor kasus. Det skal visst bli både det ene og det andre. Det er endringer på gang på banen. Alltid i endring, nye spor, veier, trær og fjell.

Jeg for min del sitter ute på terrassen, ser utover og tenker litt på bloggen mens jeg nyter sola. Tenker at det er vel på tide å fjerne vinteren fra bloggen snart nå vel?! Bytte ut headeren med noe mer snøfattig, kanskje se litt på noen andre design – kikke litt å se hva en kan finne på. Få vekk snøen er nok første prioritet i alle fall 😉

Våren er jo gjerne tiden man tenker litt på forandringer, når en del nyttårsforsett rundt om har gått dukken begynner tankene å fly – mest ute kanskje, litt inne. Våren altså – det er noe med den?! Har man hus og hage så kommer tankene fort her hvert fall, kjenner kreativiteten begynner å boble så fort sola har dukket opp tre dager på rad.. Sitter å kikker oss rundt, tenker. Snakker. Hihi.

«Skulle vi planta noen blomster der?» samtalen går mens man raker plenen fri for dødt gress.

Vi venter, vi venter alltid. Ikke fordi hagen enda er helt hvit, er vel ca en halvmeter snø i hagen enda, gidder ikke plante i snøen jeg hvert fall 😉

Men det er sånn vi fungerer kanskje?! Når våren kommer er vi så klare for farger og «liv» at vi må finne på noe. Er nå fint å pusle ute også da, gjøre det fint rundt seg selv. Selv om vi velger å hoppe glatt over de første uteblomstene så er det jo koselig å se dem. Bevares 🙂

Nå har vi bodd her i snart 6 år, og enda har vi ikke kommet til noen endelig konklusjon i hagen. Snøen har kommet og gått hvert år, vi snakker og tenker, så kommer snøen 😉 Ingen hast, vil ikke sette i gang noe en vil angre på. Ikke minst med tanke på den lille minigraveren vi har – Ludvik. Han har jammen meg gravd opp nok hull til busker og kratt. Dæven døtte så mye jord vi må fylle på med. Tror ikke vi lander på så mange busker og kratt uansett, plenen er helt rett – grei snømåking å klippe plenen her 😉

Uansett, drar meg tilbake og i land med dette innlegget, tilbake på det jeg startet å tenke på nå. Bloggen. Jeg skal pusle litt med den til snøen går 😉 Krysse labbene for at den ikke må vente like lenge som hagen (glis)

Skal i alle fall se om jeg får til en ny header uten snø snart, og kanskje noen forandringer i designet. Mange som liker at profilen er synlig har jeg skjønt?!

Hvorfor ikke da spørre deg først som sist?

Hva slags design liker du å se, på andres blogg?

Liker du farger, profilen lett synlig, enkelt design eller – ja?! Hva fenger deg når du besøker en annen blogg? Og hva liker du å lese om hos andre som får deg til å komme igjen?

Jeg velger jo det jeg synes er fint, og skriver det jeg har på hjertet, men å høre hva du tenker og mener kan være både givende og koselig 🙂 Hvordan ville det vært?! Jeg prøver 😉 Håper på en konstruktiv mening eller to, og ikke alt for mange standardfraser.

Jeg fortsetter å sitte ute og kose meg i sola. Om et par timer skal vi fyre opp lillegrill, kose oss med grillet pippip og råkost. Følger du frua på snap så får du sikkert se det 😉Frua er som regel der det ikke skjer, hu er der lenge etterpå – men i dag tror jeg hu er akkurat der hu skal være 😉

Lag deg en finfin ettermiddag.

10 kommentarer om “Jeg spør deg jeg..

 1. Jeg er lite opptatt av design og sånt. Mer opptatt av at det er litt lett og ledig skrivestil og litt bilder og tegninger og sånt. Headere og design bryr jeg meg lite om.. Det eneste jeg liker DÅRLIG er svart bakgrunn med hvit eller blå skrift eller sånt…Det er tungt å lese..

  Liker

 2. frodith: Der er jeg helt enig med deg, ikke godt å lese når det er sånn =) Ellers er jeg litt der at så lenge siden representerer skribenten på den måten den vil fremstilles – så er alt greit =) he he =)

  Liker

 3. Du må nok vente med planting ja..men det må jeg også…selv om jeg i dag skuffa bort siste rest av snø fra verandaen..Jeg er ikke på snap..og er ikke flink å oppdatere på insta…holder meg til fb og blogg..kan blir for mye av meg…hihihi…
  Det jeg liker med blogger er, personen bak..som man blir litt kjent med ved å lese daglig…Det må også være korte innlegg, og være oppdelt i avsnitt…Jeg klarer ikke lese lange tekster…da detter jeg ut…OG litt bilder liker jo selvfølgelig jeg..men mest av alt..liker jeg en blogg med litt humor og at det virker som personen bak er real og koselig…Viktig at den også følger litt med hos meg..så det ikke blir enveis..
  Selve designet er uviktig for meg…det er innholdet som teller…..Ha en god kveld!

  Liker

 4. Toini: Igjen er vi veldig like =) Men selv om det kan bli mye av meg, så velger jeg å tro at folk greier å stoppe seg selv 😉 he he he he.. Enig med deg i resten, spurte mest for moro skyld. Føler jeg treffer dine tanker rundt det i alle fall, noen dage mer enn andre – variasjon er bra sies det 😉 Ha en herlig kveld videre du også, her skinner sola enda =)

  Liker

Kommentarer er stengt.