Til jubilanten..

Noen av dere husker kanskje at jeg var ute et ærende for litt over en uke siden?! Sammen med det ærendet fikk jeg også spørsmål om å lage et tilhørende kort. Klart jeg ville det, det er jo en av mine hobbyer – og en av de syslene jeg koser meg veldig med.

Så som sakt så gjort. Brettet til side navnet på jubilanten på bildet – men kortet ble fint det. Helt enkelt, rent og pent – akkurat slik damene som skulle gi det bort ville ha det.

Bildet tok jeg kvelden før vi leverte begge deler – så lyssettingen ble ikke helt optimal, enkle kort kan også bli fine. Legger til at svertingen på kortet har flere fargenyanser når man vipper litt på kortet. Som en bonus synes jeg produktet lukter helt likt en veldig populær herreparfyme, en som gemalen tilfeldigvis bruker – så det er en bonus herifra 😉 he he.

Avledning, ja jeg vet 😉 Har tatt en velfortjent pause i alt jeg holder på med, sammen med en kopp som lyver. Den virker ikke, forteller mer om det, den og alt sammen i kveld.

Gikk du glipp av mitt kasus av planer for dagen, så kan du oppdatere deg her =)

#kort #hobby #scrapping

10 kommentarer om “Til jubilanten..

  1. Så flott kort…og pause er godt å ha…:-) Bjørn kom å hentet meg fra 1 etg i sted..han sa jeg hadde støvesugd i over en time….og at jeg måtte ta en pause..da rant svetten av hele meg…så, fikk meg pause jeg også…men gurimalla så mye hår som samler seg fra den gamle kattepusen som holder til i 1 etasje…ha en god kveld!

    Liker

Kommentarer er stengt.