Med shopping i siktet.

Endelig lørdag og gemalen har fri. Etter en uke med sisteturer – og den andre som starter allerede i morgen har vi en etterlengtet dag sammen. Hurra 😉 Han har fri til tirsdagen også, det blir nok en hobbydag.

I dag skal vi en tur til byen, handle litt og kose oss. Torsdag kveld tok jeg meg en runde med utagerende nettshopping – gikk du glipp av det kan det leses H E R =)

I dag tenker jeg å teste ut en liknende runde i praksis. så det kan enten bli veldig bra, eller gå den veien høna sparker. Det er vel to uker siden sist vi var ute på en slik runde nå, den turen hvor gemalen avledet meg helt vekk fra min planlagte rute, helt ut igjen og tilbake til bilen – uten at jeg reagerte i det hele tatt. Hehe. Denne gangen skal ikke frua vippes av pinnen nei. Det skal bli godt å komme oss ut på noe sammen nemlig. Leser du dette gemalen?! Koselig 😉 kniis.

Jeg er klar som et egg, vel nesten hvert fall. Ok, det er en stund til jeg er «der» men jeg kommer dit, snart. Stiv som en stokk prøver jeg enda å få delene til å møtes på en noenlunde gylden middelvei. Det blir nok en fin runde ut, det blir bra – bra, bra nok i alle fall. Tar det viktigste først, og ser på resten som bonus. Rart hva man blir vant med 😉

Vil du bli med på deler av det om noen timer så legg gjerne til jernbanefrua på snap. Mot slutten av mai skal jeg forresten på en dagstur, til Kittelsens eventyrlige rike – muligens noe for flere å se litt av?! Jeg er i alle fall veldig glad i våre eventyr, så det blir nok en veldig fin dag. Norske Folkeeventyr er bra. Hehe.

Men det første først. Dagen i dag, nå skal jeg komme meg på G med meg, dagen, og ut å lufte sveisen i byen. Yeehaw. Hvordan det gikk kan du lese om senere. «Shopping ala frua» kommer på lufta i ettermiddag en gang.

Lag deg en så fin lørdag som mulig så lenge.

#shopping #shoppe

14 kommentarer om “Med shopping i siktet.

 1. Ja, det er rart hva man blir vant til – som du skriver 🙂
  Håper dere hadde en fin shoppingrunde !!! Det er koselig å gjøre noe sammen 🙂
  Norske folkeeventyr er bra ja!!!
  Fortsatt god lørdag 😀 !!!
  Jeg skal forresten på ABBA-konsert i kveld i godt lag med moderen 😀 Det blir toppers!!! Hele sunnmøre synger…….. et stort kor og solister som er litt mere profesjonelle 🙂 Spennende!!!

  Liker

 2. Etdiktomdagen – MJmettejosteinsdatter: Ja det glir inn i normalen alt sammen, så en ikke tenker over tingene. Vi hadde en veldig fin og koselig runde, mer om det kommer senere. Kose deg masse på Abba konsert – det hørtes veldig bra ut 🙂 Jeg liker kor. Oppvokst med og i kor. Ha en herlig kveld. Gleder meg masse til den turen ja, håper å få se masse spennende :-))

  Liker

 3. Dumpa tilfeldigvis innom bloggen din for et par uker siden, så befriende å lese en blogg som ikke er «rosablogg» eller stappfull av reklame og sponsede produkter 😍 Men jeg har et spørsmål; HVOR har du kjøpt de brune skoa dine? De er så kule, og akkurat i min gate 😉

  Liker

Kommentarer er stengt.