Den første maidagen i brøtte..

 Var våt og kald ute, men god og varm inne.
Sitter da ikke inne å fryser selv om vi har kommet oss til mai.

Men vi hadde nok ønsket oss litt bedre vær enn vi fikk. Pussig det der, en fridag der fremme setter tankene i gang. Skal vi grille? Skal vi reise bort, skal vi ditten og eller datten?!

Det ble ikke grilling og vi reiste ikke bort. Det ble heller mye mer av ditten og datten. He he. Det har regnet mer eller mindre i hele dag, og det så ikke ut til å slutte med det første. Så da ble vi hjemme. Gemalen fyrte opp i ovnen og frua tente lys.

Mens jeg plasserte te-lys rundt omkring tok jeg en runde med blomstene her. Ikke så veldig spennende det heller kanskje, men ryddet vekk buketten jeg fikk av gemalen forrige uke. Men ikke alle rosene, de peneste fikk bli igjen – noen dager til skal de få pynte opp på bordet. Lar ikke avskårne blomster gå i søpla hvis de kan glede meg en dag eller to til.

Har to sånne støpte hjerter som kom hit som oppsatser i sin tid, veldig kjekke å legge avskårne blomster i – det er jo ikke så mye som skal til for å få det fint, og takk for det. He he.

Nei, denne dagen har nok ikke vært så veldig spennende hos oss, men det er helt greit. Diggbart til tider. Gemalen har puslet om sine fjell og tog på rommet sit over garasjen, mens jeg har kost meg i varmen inne. Ludvik har også tatt dagen helt med ro.

Slike dager tar vi faktisk godt vare på, dager hvor det ikke skjer en døyt. Det må ikke skje noe hele tiden hos oss, men like ofte gjør det jo det likevel, sjelden et kjedelig øyeblikk, nok av ubevisste klønerier og tullball. På slike dager gjør vi ofte mye av det vi har lyst til – hver for oss, og i dag møttes vi på midten (kjøkkenet) til en ørret middag. Det var ordentlig nam nam.

Selv om jeg hadde ønska meg solskinn, eller opphold i alle fall, så har dagen vært så fin som den kunne bli. Gått rundt med en søndagsfølelse, på en tirsdag – det er vel ikke helt feil, hverken den ene eller den andre veien.

Og nå står det to stykk balkongflagg på badet og drypper.

Håper det blir mye bedre vær den 17. Selv om gemalen jobber formiddagen – så håper jeg på grillvær til ettermiddagen.

Og helt på tampen, så må jeg si, utrolig som det er, bildet jeg skrev om før i dag – hvis du leste det innlegget – det er nå flyttet. Nå står det visst i vinduet over garasjen – så. Hvor lang tid tar det før det når en vegg?! Uvisst. Hehe.

Håper du har hatt en fin maidag, og at kvelden er god.

#roser #interiør      

10 kommentarer om “Den første maidagen i brøtte..

 1. frodith: Helt enig med deg :-)) Dager man kan gjøre alt eller ingenting 🙂 Herlig. Håper dere koser dere fælt på tur. Unødvendig å si men 😉

  Liker

 2. poesimylife: Takk for det 🙂 Koselig å la de fineste bli igjen i vannbad. He he he, håper den 17 blir bedre i været. Alt er koseligere med litt mer lys, litt mer varme ❤

  Liker

 3. Deilig med sånne dager…helt avslappet, og uten mål og mening…Gemalen har nok lest bloggen din..hihih..Ha en god ny dag!

  Liker

 4. Toini: Helt klart herlig med sånne dager innimellom. Ja det forundrer meg ikke 🙂 Koselig det :-)) Takk det samme snille, men ingen sol på meg i dag heller :-)) Vi får ha en fin ny dag uten sol da ;-))

  Liker

Kommentarer er stengt.