Starter dagen med..

 Hei hei, fredagen er her –
nok en helg står for tur, det gledes her i brøtte.

Denne morgenen ble kort. Alle tre her sov som steiner, bittelitt lengre enn vi pleier. Disse ukene har tatt på sånn sett. Sisteturer betyr sene kvelder, når en ikke ses hele dagen og kvelden så blir det fort litt å snakke om – og da løper klokka altså.

Men som alle andre dager startet denne også med en liten plate husman. Mitt absolutt favoritt knekkebrød. Jeg likte ikke knekkebrød før, og hvert fall ikke det groveste, nå spiser jeg nesten ikke noe annet. Ha ha, sånn kan det gå. 3 om dagen, og uten smør. Kjenner alderen tynge her – smaksløkene har helt tydelig forandret seg med årene. Hørtes tørt ut uten smør ikke sant?! Men neida – velger bare saftig pålegg. Sånn går dagene. Hihi.

Nå begynner frua å se seg veldig mett på gemalens sisteturer, og heldigvis er denne fredagen den siste – for denne ekstra lange runden. På grunn av turnusbytte var han så «heldig» å treffe to sistetur uker på rad. Men nå ser frua lyset i andre enden, men om det blir bedre tror jeg vel kanskje ikke – neste uke er nattuke?! He he he he.

I morgen blir det utflukt, frua skal blant annet finne et par slike CD mapper til, skal bli veldig fint å få plass til alle filmene i det nye skapet slik at bokhyllene snart kan brukes til det de er ment for – bøker. Skal vel snart rydde litt i bok haugen også. Kanskje jeg lager en annonse på den kjente F med noen bøker og filmer etter hvert.

Våren er morsom sånn altså, blir så kreativ da gitt. Akkurat som jeg våkner fra ukjent tilstand, får lyst til å pusle med noe, gjøre det fint, rydde i gammelt rot.

Har du forresten gått glipp av de fire innleggene om det helt nye skapet vi fikk i hus denne uken så kan du, om du vil lese de via denne linken her =))


Men det første først, som alltid – denne dagen her. Nå skinner sola over oss, og da smiler frua fra øre til øre. Det blir vel litt husvask i dag også, så lese litt i sola kanskje.

Holder nå på med en veldig fin roman. Liker lune romaner med humor. Denne har jeg forøvrig allerede nevnt et par ganger her inne, og nå nærmer det seg omtale av den. Jeg mener den boka om den anonyme blogger, som skriver om en nabo hvis du husker?! Den er foreløpig knallgod.

Ja ja, mer om det og den når den er ferdig lest. Lag deg en så fin dag som mulig så lenge. Smil – det er fredag. Hehe.

#ikkespons #wasa #knekkebrød #bok #skiftarbeid #helg               

6 kommentarer om “Starter dagen med..

 1. Høres slitsomt ut med sistevakter…så mange dager i strekk….Bjørn sin turnus har litt av hvert…Nå får han ny turnus med bare kveld og dag vakter…så da blir nattevakter bare som ekstra…Blir godt å få ganske vanlig hverdag…Håper du har kost deg i sola…og du må ha en riktig god helg!

  Liker

 2. Toini: Ja det har vært to seige uker, men det er grunnet turnus bytte, han nådde den nye turnusen på samme sted han gikk av den gamle. He he. Så da ble det to. Gemalen har 3 skift + helg, så måneden er veldig variert – ukene løper avsted. Sitter å koser meg i litt sol, litt skyer. Håper du har en veldig fin dag så langt. God helg snille :-))

  Liker

 3. Mannen min jobber endelig fra 7-16.00. Noen dager litt lengre. Så den ordningen er fin. Jeg liker ikke ting som er for grovt. Jeg synes det er pyton. Men hver sin smak 🙂
  Jeg skal inn å lese om/ se skapet. Det hadde jeg helt glemt.
  God helg ❤

  Liker

Kommentarer er stengt.