Fy fy ord med vinger..

Mårn mårn lørdag – godt å «se deg» fint at finværet og varmen kom frem utendørs, innendørs var det overskyet en stund. Tror jeg. Hehe.

Denne dagen startet omtrent som andre dampveivalser skulle jeg tromed et lite drønn. Når arbeidsuka er over går vi begge i såkalt null. Å vite at gemalen har fri et par dager senker skuldrene. Behøver ikke se på klokka, bare la humla suse. Herlig.

Jeg bråvåknet av høylytte fy fy ord som ikke egner seg på blogg. Hehe, gemalen hadde helt tydelig stått opp før meg, og var i full gang på kjøkkenet. Enda tydeligere var det at der ute gikk ikke alt som det skulle. Jeg la den andre sida til, og ventet. Da gemalen og Ludvik hadde gått ut i sola dristet jeg meg etter. Kledde på meg og fikk Wasa plata i magen og tuslet litt humrende etter de to.

Der ute satt det en kar å «mugget» og Ludvik lå rolig med snuta motsatt vei – nusselig som jeg er spurte jeg om han hadde hatt en god morgen? «Nei» he he – neimen hvorfor ikke det da?! Det viste seg at gemalen hadde satt på kaffe, det gjør jo den som er oppe først, men det er jo en viss fordel at glasskolben står på plassen sin. Hvis ikke blir det jo kaffe – bevares, kaffe blir det alltids – men det blir kanskje ikke like lett å fange kaffen I koppene – når det blir kaffe ooooveralt. Det var vel ca de han la merke til «running coffee» at ordene fikk sabla sterke vinger. He he he.

Skal ærlig innrømme at det bannes nok en del sammen med all god latter her i heimen. Det aller meste er humoristisk og eller ironisk ment, selv om glosene jo lett kan flagre når ting ikke går helt som ønsket. He he. Uansett er det vel ikke alle ord jeg syns hører direkte oversatt hjemme her inne. Gjør det faktisk litt morsommere å la være. He he.

Med kaffe i koppene ble dagen så god som gull igjen, jeg slapp jo å vaske – så jeg er såre fornøyd altså. Ha ha. Sitter å nyter kaffen, noe tynn syns jeg, men det får gå. (Tok du den?! Kniis)

Om litt tar vi oss en tur ut i byen, se om jeg finner to mapper slike CD mapper til. Det hadde vært ganske fint det kjenner jeg, å få blitt ferdig med innholdet av det nye skapet. Har du gått glipp av alt sammen rundt det nye skapet vi har fått i hus, så kan du lese alle innleggene om det H E R =))

Nå skal jeg slutte å «skape» meg, et skap er ikke hverken nyskapende eller skapelig. Det er en helt makelig og smakelig oppfinnelse jeg gjerne skulle hatt mer plass til. Alt som kan gjemmes i skap er bra. He he.

Lag deg en så fin lørdag som mulig, i eller utenfor den gule kula. Så serveres det mer gull fra grønne skoger seinere i dag. Hehe.

30 kommentarer om “Fy fy ord med vinger..

  1. Trakte kaffe uten mugge har man jo prøvd med det resultat at hekledukene i øverste skuff ble litt rare i fargen og det tok nok noen dager før min bedre halvdel smilte mot meg ved morgenkaffen.

    Liker

  2. atlelundhaug.no: Vi kunne nok vært akkurat der nå, om ikke jeg begynte å flire av slikt istedenfor. Jeg greier ikke å bli sur på slikt. Uhell skjer jo alle :-)) Selv om det ikke holdt med kaffen i går, avslutningen på dagen er verdt noen ord det også. Etterpå 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.