Pålogget..

Mårn mårn søndag, der var «du» igjen ja. Trofast som alltid dukker «du» opp i enden av uka. Minner oss om at en ny mandag er rett rundt svingen. For å snu på flisa, så håper jeg mandagen nå i morgen blir blå! Blå himmel vil jeg ha. Masse av det, og en gul kule midt på – som varmer helt inn til der sola aldri skinner. Ha ha. Jeg mener hjerterota, selvfølgelig.

Gårsdagen var ikke akkurat den dagen som gikk mest knirkefritt her. Mens vi lot humla suse og hjernecellene ta tidlig sommerferie ble det meste litt rotete – men likevel helt supert. Gikk du glipp av gårsdagen i brøtte, kan du hvis du vil lese om alt sammen H E R =))

Kvelden fulgte på, med veltet brusglass utover hele salongbordet, en kjapp tørk og vask så fikk jeg da bytta duk til helgen også – hva man rekker mens introen til filmen vi skulle se på gikk?! Vi får det til.

Apropos film, hvis du ikke har sett filmen «Last Vegas» før så anbefaler jeg den virkelig. Fullspekket med herlige skuespillere – et godt firkløver, veldig morsom. Syns jeg da i alle fall. Ikke alle kan ha min humor, så får nevne det. Hehe.

I dag er vi litt mer «pålogget» det har i alle fall startet litt bedre, ingen eskapader denne morgenen – og jeg er for første gang i år påkledd knekort, det er 24 varme i skyggen her nå, når sola når oss på terrassen blir det varmt. Diggbart. Hehe. Håper bare ikke dette her er sommeren. Ha ha. Hvis du husker så kom sommeren i fjor på en tirsdag, det var en god dag. Håper på veldig mange tirsdager i år.

Uansett sommer 2018 skal vi veldig snart en bitteliten tur ut – og jeg gleder meg. En lang bokserie jeg har lett etter på den blå og hvite F en god stund, dukket endelig opp til en veldig ok pris – ganske i nærheten av oss. Nå skal jeg snart få lest denne klassikeren selv. Kommer tilbake til hvilken og alt sammen, men jeg kommer nok ikke til å skrive så mye om den – mange har nok allerede lest den, eller deler av den, og jeg skal kose meg med den utover late sommerdager innimellom alt annet som skal både leses og skje.

Har ikke tatt nye bilder for dette innlegget som du ser, utsikten er jo nøyaktig den samme. Helt herlig.

Vi har altså gjort et tappert forsøk på å spikre deler av dagen, vi skal ut en tur – og vi skal grille. Resten tar vi som det kommer.

Lag deg en finfin dag så lenge. Som en viss annen sa en gang. «I’ll be back» he he.

8 kommentarer om “Pålogget..

  1. Så bra dagen har begynt bedre en best…ja…vi skal ha ferie tidlig og sent..så håper på litt finvær da…Ha en god søndag!

    Liker

  2. Toini: Vi har hvert fall vært mer pålogget i dag. He he. Hva nå enn det skal bety si 😉 Håper på en lang, varm og god sommer :-)) Håper dagen din er god 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.