Utflukt og grillings…

Så er søndagskvelden her igjen. Bare å legge seg ned å vente på mandagen. He he. Og som jeg sa før i dag så håper jeg morgendagen blir blå! Blå himmel og masse sol. Slik jeg liker det.

Vi har hatt en variert og fin dag, vært en tur ute å hentet en bokserie jeg fikk av gemalen. Gikk du glipp av innlegget – så kan du lese det H E R =))

Med sagaen plassert i bilen kjørte vi gamleveien tilbake til Lunner, der så vi en gressbrann som hadde kommet utenfor planene, full utrykning og blåe klare lys. I følge avisa har det gått bra, men det er vel ikke helt å anbefale både å brenne, og å få slikt storfint besøk – ikke i en sammenheng hvert fall. He he.

Vi tok en tur oppom Lunner Kirke mens vi var i farten, jeg tok ikke noe bilde av den nå, men jeg tok et fint bilde av Kirken tidlig i desember.

Den ligger på en veldig fin plass, nå som det er bart var det lettere å ta et bilde av utsikten. Det er nå virkelig fint over Hadeland også.

Vel hjemme igjen stablet jeg bøkene i bokhylla, mens gemalen fyrte opp grillen. Ja ikke for å brenne bøker altså. Ha ha. Tørt. Men vi som mente vi skulle grille i går – har hvert fall gjort det i dag. Lillegrill ordnet middagen mens vi satt å så på.

Med mat i magen sto vi klare for resten av kvelden. Her kunne det kommet et morsomt bilde, men gemalen vil jo ikke på bloggen. Så jeg nøyer meg med denne her. Kort fortalt, de sovna. Begge to.

Det syns jo frua var en smule kjedelig, så etter å ha tatt noen bilder og sendt til svigermor, bror og fetter så knipset jeg en dings midt i magen på han – kan jo ikke sove så sent. Får jo ikke sove til natten da jo (gloriesmil) litt moro må en jo få ha. Hehe.

Skjønte etter hvert hvorfor han lot seg sovne. Han ventet på kveldens sending av «grønn plen – minutt for minutt» fotballkampen mellom Brann og Tromsø begynner straks. Så lenge gikk det altså, før frua satt med bok 1 av overnevnte serie mellom hendene. Jeg er ikke noe fotball frue. He he.

Så nå seiler vi inn i solnedgangen mens vi gjør det vi begge liker, hver for oss. En herlig kveld når det er vinn vinn. Noe det i grunn alltid er her hos oss.

Håper du får en finfin kveld videre.

10 kommentarer om “Utflukt og grillings…

  1. Se der ja…grillingen fikk dere til! Vi er ikke så grillefan om dagen..så det meste går i panna..eller kaserollen..Vi sitter og halvsover begge to her også…enda vi sov så godt i bobilen..men blir mye friskluft på en sånn helg…Kos deg med bok og ha en fortsatt god kveld!

    Liker

  2. Toini: Lillegrillen vår skal nok få kjørt seg mye i sommer. Kjekk liten sak, lite kull – mye kortere ventetid – og god mat. Kjenner igjen den følelsen, borte bra, men veldig godt å komme hjem etter en fin og god helg :-)) Håper kvelden deres er god :-))

    Liker

  3. Monica :): ❤ Dagen, søvnen og morgenen har vært bra :-)) Håper du har hatt en god natt også :-)) Og ikke minst en god start på denne mandagen. Klem

    Liker

Kommentarer er stengt.