Glede i langpanne..

God «spretten» ettermiddag. Håper du har hatt en finfin «himmelsprett» så langt.

I dag har frua som lovet servert gemalen, og mutter kake. En glede i langpanne ble snekret sammen i går kveld – gikk du glipp av det kan du lese her =))

Så langt var alt såre vel, og etter innlegget før i dag manglet både fyll og glasur. Så fort gemalen var på beina satte frua i gang – klok av diverse skade begynner jeg ikke med sånt når han skal sove. For da bråker jeg ti ganger mer enn jeg ellers gjør. He he.

Så jeg delte langpanne kaka i 4 deler, til to kaker. Fryste ned 2 deler, og la den ene av de 2 resterende delene på kakefatet med bakepapir biter under.

Smeltet en lys kokesjokolade plate, skulle det være kake «bombe» så skulle jeg da gjøre det ordentlig, så jeg smeltet altså en plate lys kokesjokolade i vannbad og smurte den på toppen av delen på fatet, som fyll og litt å bite i – og la på toppen.

Gemalen hjalp meg med å snurre sammen glasuren, siden skulderen egentlig ikke har lyst til å gjøre noe som helst.

Voila. Ble jo slettes ikke verst dette her. Den helt tomme rundingen på toppen er ment å være tomrommet. Ha ha. Enten det eller så var det siste rest av glasuren i bollen 😉

For å toppe det hele ble det en klatt vaniljeis til.

Helt herlig å sitte ute med et kakestykke i dag. Mot normalt tok både gemalen og mutter to kakestykker, så der fikk jeg vel den beste tilbakemeldingen. Hehe.

Som alltid liker ikke jeg å gjøre som «alle» andre. Jeg må ha min egen vri på alt – og i dette tilfelle var det faktisk ikke så enkelt å få det til da glasuren fordelte seg veldig fint helt selv. Men jeg greide å holde igjen to hjørner 😉

Nok et bevis på at jeg «» ha det gøy når jeg holder på med noe, og jeg liker å gjøre ting på litt andre måter. Det er nå «bare» sånn jeg er. Hehe.

Nå hviler gemalen kake, for jo. Det ble visst kake før middag i dag, gemalen skal jo på natta – best å starte natta med noe litt mer næringsrikt. Så vi snudde på flisa, som vi ofte gjør.

Resten av kvelden venter. Kos deg videre du også.

#kake #bake #toro #ikkesponset #sjokoladekake #kakemiks #sjokolade #blogg

14 kommentarer om “Glede i langpanne..

Kommentarer er stengt.