Godt med alt som kan vente..

Før i dag frontet jeg 5 nye blogger her inne, gikk du glipp av hvilke 5, så kan du lese om dem H E R =))

Litt etter skrev jeg generelt om planer, som svømte rundt i topplokket mens jeg ventet på å få komme inn til den forsinkede legemannnen.

Gikk du glipp av det også – i alt som har skjedd i løpet av din dag, så kan du lese det H E R =)

Nå tenker jeg mest at det er godt med alle planer som kan vente, for jeg sovnet fra alt sammen. Når gemalen var på beina etter natta var vi ute på butikken en tur, og når han la seg noen timer på ettermiddagen – så sovna frua og Ludvik på sofaen. Jeg sov nøyaktig et kvarter kortere enn gemalen, så vi var like i ørska begge to når vi møttes på terrassen. Sola kom nemlig tilbake en tur i kveldingen. Hurra.

Denne dagen har vært litt tyngre enn de andre, smertene i hofter og skuldre har eskalert litt det siste halvåret, og det går opp og ned som sur melk i en kattunge. Men værforandringer altså, det er noe med det. Jeg sov vel kanskje 2,5 timer i natt, og på sofaen stablet jeg puter rundt den verste skuldra om dagen, og sovna.

Helt herlig – men når i alle dager skal jeg da sove i natt da?! Blir jo så våken av å sovne på sofaen. Usj. Kanskje jeg sitter på trappa når gemalen kommer hjem fra siste nattevakt for denne runden?! He he he. Gjort det én gang før. Det fjeset jeg da møtte glemmer jeg nok aldri. He he he.

Ja ja, la gå at dagen gikk litt for fort unna, og la gå at det er smerter. Jeg er skrudd sammen på en sånn måte at jeg alltid tenker at det kunne vert verre. Jeg har hatt det verre mange ganger før, så jeg mobiliserer tankene dithen, og smiler. Tvinger meg selv til noe lystbetont, og etterpå smiler jeg mer, uansett om det ikke ble det spor bedre. Enten så går det bra, eller så går det over. He he.

Hvordan tenker du når smerter jager? Tenker da især på andre kronikere her i blogglandia. Det er en del av oss her inne også.

Nå skal jeg igjen finne sofaen litt, sette på en film med litt lengde på og bare slappe av før kveldstur.

Håper du har hatt en finfin dag, og at kvelden er god.

#kroniker #smerte #positiv #lystbetont

12 kommentarer om “Godt med alt som kan vente..

  1. Toini: En tur eller to i kjelleren har nok jeg hatt i løpet av årene også, som du sier – det er liksom aldri en dag helt fri. Er det ikke det ene, så er det jaggu det andre. Blir så sliten av sånt over tid, og blir en sliten nok så snuser også jeg på kjellerlemmen. Men jeg lar meg ikke bli «der» jeg må ha det moro, alt er lettere med humor og humør. Er så glad for at det finnes veldig mye av det her inne :-)) Gir undervurdert mye å ha det gøy ❤ Håper du har en fin kveld også, og at våre netter blir gode ❤

    Liker

  2. Er trist at du må slite med disse smertene, men jeg beundrer måten du virker å takle det på. Jeg har ingen sånne kroniske plager selv, og det tror jeg verden rundt meg skal være glad for. Da hadde det nok raknet totalt for meg.. 😉 Ha en fin kveld, sterke du!

    Liker

  3. Fotokjerring: Ja kjedelig er det, hatt utfordringer siden jeg var baby så jeg vet ikke om så mye annet. Heldigvis får jeg kanskje si. Vi kaller det «dårlig røre» da veldig mange bak meg har hatt liknende utfordringer. Utrolig hva man lærer seg å leve med ❤ tusen takk for fine ord, vi «kjemper» nok med vårt alle sammen tenker jeg, mens verden spinner videre. Håper din kveld er god etter dagen også :-)) snille deg :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.