En klipp til Melodi Grand Prix..

Så er kvelden her, og det er straks til for Eurovision Song Contest anno 2018, eller Melodi Grand Prix som det het før – og som sitter litt mer spikra fast i knollen enn dette nye 😉

Dette har vi ikke sett på de siste årene, men for å forsøke å lage vår egen lille interne episode av TV programmet «Sofa» så skal vi se på – å ha det riktig så gøy 🙂 slik vi pleier når vi ser på TV. Det er moro mellom veggene her hjemme, noe vi setter utrolig stor pris på!

Tåa mi er noenlunde normal igjen også etter morgenens akrobatiske tull og ball – men jammen var den sår i noen timer. Nesten så jeg lurte på om jeg hadde gjort den noe veldig kjedelig. Gikk du glipp av morgenens kasus her i brøtte så kan du, om du vil lese det her =)) sola har skint over oss i hele ettermiddag, nesten vindstille – bare kos, rett og slett.

Det har vært en fin ettermiddag her i brøtte. Vi har egentlig hatt en rolig dag, jeg fikk vært på apoteket – og der fikk jeg en analyse av huden i ansiktet – hvordan det var kan du, om du vil lese H E R =))

Ingen produktanmeldelse denne gangen altså, rett og slett bare et tips om at man hos Vitusapotek kan få utført en kort, og gratis hud analyse (usikker på om alle tilbyr) noe jeg i alle fall synes var veldig informativt – og resultatet var noenlunde slik jeg hadde forespeilet meg, trodde panna var enda fuktigere, og halsen mindre. Ellers hadde jeg en ganske riktig gjetning på resten. Kaoskontroll med andre ord.

I kveldingen har jeg også prøvd meg på noe relativt nytt. Gemalen kunne tenkt seg en hårklipp – og han har en sveis, ikke maskinklipt liksom, så frua har vært veldig skeptisk – men fant da frem maskina og satte i gang her ute på terrassen. Underet er at vi begge to ble veldig fornøyde med fruas håndlag med kreative sysler. Jammen fikk jeg ikke til dette her også, et lite ulp kom likevel, da gemalen sa at dette kunne jeg fortsette med?! Da kjente jeg litt på at det kan nok hende han bør ta en tur innom damen som kan det, sånn innimellom?! Får se. Glad han ble fornøyd i alle fall. Gliiiis.

Nå er det bare halvannen time til det hele braker løs på tittekassa, og vi skal altså prøve å få det med oss. Steke en god biff nå, kose oss litt før det setter i gang – så det blir nok en veldig koselig, og ikke minst morsom kveld her. Trenger ikke være en hel gjeng for å ha det gøy.

Kose deg masse i kveld du også, samme hva du måtte finne på, og måtte den beste melodi vinne hele sulamitten 😉

#tv #esc #kreativ

8 kommentarer om “En klipp til Melodi Grand Prix..

 1. Ja nå lader jeg opp..har spist ostesmørbrød til middag…er alene da Bjørn måtte jobbe flere skift etter hverandre..og sover like så godt over på jobben..Jeg har også klipt Bjørn mye..men med marskinen..men jeg liker best at han går til frisøren..blir finere da…men til nød..trår jeg til..det vokser så fort ut på han..så det gjør ikke noe om jeg tar det innimellom…kos dere i sofaen! og ha en god kveld!

  Liker

 2. Toini: Nå braker det løs, får vel tusle inn å kikke litt :-)) Kose deg masse selv om gubben er på jobb, han er kanskje glad for å slippe 😉 tror denne helst hadde sett noe annet. He he. Han her har sånn fin sveis – og jeg trodde ikke noe på at jeg skulle greie å etterlikne. Kort på sidene, litt lengde i lugg og nakke. Men joa, han kan gå ut 😉 he he he.

  Liker

 3. Har klippet håret til min man i 28 år. Får klage hver gang at jeg klipper for kort, men han går ikke til frisørdame.
  Jeg kikket litt på eurovision song contest. Flinke deltakere, men nå er det snart sengatid:)

  Liker

 4. Ligaya: Så flink du er, greit at det blir litt kort nå mot sommer sikkert?! Min har pleid å gå til frisør, men nå passet ikke timen så da fikk jeg prøve meg da 🙂 Heldigvis ble vi begge fornøyde :-)) Ha en riktig god natt 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.