Første pinsedag..

Tittei verden.

Dagbokinnlegg. Håper du hadde en fin pinseaften, nå ligger første pinsedag å koser seg foran oss. Må jo håpe det i alle fall.

Gårsdagen var virkelig fin, både med tanke på det kongelige bryllupet i England, og været over Hadeland. Dagen generelt var av den gode. Gemalen klipte plenen og begynte å beise kanten rundt terrassen, det ble grillings og masse kose sola ute. Denne dagen skal visst bli like varm. Kan bli vant med å ha det sånn her altså. Virkelig.

Apropos gårsdagens bryllup så kan du lese mitt innlegg fra gårsdagen H E R =))

Noen av dere fikk jo også «live» sending på fruas snap i går. Takk for at flere likte det. Veldig koselig å høre.

Og hvis du nå tror, at jeg fikk med meg at bruden byttet om kjole til en kjempefin hvit kreasjon fra Stella McCartney, og at paret reiste avgårde med Harry selv bak rattet – i en 68 mod Jaguar til sin egen fest – ja så tar du feil (ironi) 😉

Jeg fikk også tillegg i går kveld med meg, at Meghans kjole har fått en del negativ kritikk. Folk forventet mye mer. Den kritikken greier ikke jeg å se at hun fortjener. Den var nydelig syns jeg. I og med at hun ikke giftet seg med den nærmest tronen – samt at hun har vært gift før gjorde kjolen til en innertier. Men alle kan jo ikke se det slik.

He he he. Det levner ingen tvil om at, Ja jeg liker kongelige bryllup. Nå ligger det jo også an til å bli en del år til neste kongelige bryllup – hvis ikke Prinsesse Eugenies bryllup vises for oss til høsten da. Men ja, jeg fikk nok med meg det meste, når solen hadde gått ned. Kikka i noen aviser før natta. Så på vielsen, og føyk ut i sola igjen etterpå. Liker sola like mye vet du. He he.

Blir nok som bildet over her i dag også. Hurra.

Nå er altså søndagen her igjen. Første pinsedag – og den blir nok ikke så spennende her i brøtte. Gemalen er ute på egenhånd en tur – og frua, jeg, skal kose meg med bok på terrassen i herlig sol. Selv jeg synes det er godt og varmt om dagen, så det blir å lese mens strålene lager enda finere «strømper» på frua. Dagen skal nytes, til det fulle.

Det blir en herlig dag. Håper du kan si det samme. Lag deg en så god dag som mulig så lenge.

10 kommentarer om “Første pinsedag..

  1. Maiken Johnsen: :-)) Noe av det koseligste på TV. Hehe. Blir vel lenge til neste nå, men årene går jo så fort atte. Hehehe. Ja det var en veldig fin kjole :-)) Kos deg med dagen din du også :-))

    Liker

  2. Kos deg på terrassen 🙂 Jeg har fått med meg at du liker kongelig bryllup 😀 Og det der med kjolen, skjønner ikke at man alltid må komme med kritikk.. :-/ Det lille jeg så så fint ut hvert fall 🙂 Ha en fin dag du ❤

    Liker

Kommentarer er stengt.