Robot hushjelp..

Det finnes sikkert allerede, men i ettermiddag glapp det sirlig ut av frua – mens hun tross alt satt å nøt sola med hele seg «hvor herlig hadde det ikke vært å ha en robot hushjelp? En jeg bare kunne trykke på fjernkontrollen til»

En jeg kunne bedt om å gjøre alt av husarbeid, uten uhell selvsakt, måtte jo kunne programmere hvor alt hører hjemme hen. Hehe, men en som kunne vaske, rydde. Sette i gang oppvaskmaskin og klesvask. Ja alt av husarbeid. Det jeg ikke har lyst til akkurat den dagen, eller jeg ikke makter enkelte dager.

Naturligvis ville jeg hatt den versjonen med programmering og knapper for hyss også 🙂

Som jeg sa til gemalen «jeg må jo kunne be den om å ommøblere klesskapet ditt, be den om å flytte om på klærne, bare på gøy – hvis ikke blir det fort kjedelig» 😉

«En sånn en kan jeg ønske meg» sa jeg, men jeg tviler på at jeg får. Så jeg innrømmer ærlig at jeg drømte meg litt vekk i ettermiddag. Mens jeg vasket sengetøy, la på nytt. Brettet tøy og tømte oppvaskmaskina i dag.

Drømmene kan ingen ta fra meg 😉 Kanskje en dag?!

Håper din kveld er god.

14 kommentarer om “Robot hushjelp..

  1. poesimylife: Jeg tvinger meg til å gjøre litt hver dag, men ca like mange dager skulle jeg ønske meg en slik robot. He he. God samvittighet etterpå da. Så spennende, ligger an til bilderas hos deg snart da :-)) Det blir nok bra 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.