Frua er heit…

Det er en fin morgen – er det ikke?! Hadde jeg ikke vært halvparten så trøtt å sliten så hadde jeg helt klart brukt mange flere slike ord, men i dag nøyer jeg meg med å spørre, så trøtt er jeg. He he.

Jeg klager ikke på hverken været eller varmen, men varmen begynner å slå beina under frua. He he. Hele denne uka har jeg gått litt rundt i en «tåkedott» toppet med den knallfine turen på torsdag.

Jeg har slappet av og kost meg masse. Men begeret er tomt. Tror det ble tømt et sted over Norefjell torsdag ettermiddag. Det var «noen» som vred om bryteren og frua gikk i 0. Omtrent som bensinmåleren, i flere mil tror man at man har en kvart tank, reservetanken rekker da hjem å vel så det, men «putt putt putt, hark, host….stopp»

Hjelper det å ringe Falck eller Viking her tru?! Noen av de gutta der som kan sette minus på pluss?! He he. Tviler bittelitt. Nei jeg gledet meg veldig til torsdagen hele uka, og etter en så fin dag, som du kan lese mer om senere i dag – så var lageret helt tomt på vei hjem. Og hvis jeg nå skal legge ved en klage på varmen – så er det den innendørs. Jeg sover rett og slett ikke så innmari godt i varme. Men litt mer enn 20 grader blir det. Så da så. Bare jeg kommer meg etter torsdagen snart – så blir det nok bra.

Jeg vil, og skal ikke klage på dette her. Vi er tross alt veldig heldige som har fått ha dette været såpass lenge, og får beholde det enda litt til. Jeg storkoser meg hele dagen og er sliten til kvelds. Litt mer nå bare, etter den lange torsdagen.

Varmen gjør godt, men jeg blir også mer sliten av den om jeg ikke får god nok søvn – joda, det var en konklusjon i alt dette her. Frua føler seg for en gangs skyld rimelig heit. Og nei, ikke av «det» slaget.. Litt synd det men. Gliiiis.

Gemalen er allerede veldig godt i gang på jobb, misunte ikke han som sto opp klokka 03 i natt. Blir nok en stund på øyet når han kommer hjem igjen. Og nå er jo vi oppe og jeg er i gang med den andre kopp kaffe. Så sola har vi allerede sett.

Ellers er ikke planene her i brøttet av de store. Drodlet litt med tanken om å slenge meg ned på gresset, å bli kravlet på av diverse «bøggs» men er «redd» både storken og linerla som danser rundt på plenen her hele dagen plutselig kunne ta feil?! Kanskje jeg blir nappet på av en stork med solstikk også?! He he he. Bare tuller, nei jeg får nok nyte solstolen jeg tenker jeg.

Lag deg en så fin dag som overhodet mulig. Vil du lese om neste stopp for torsdagens tur – Christian Skredsvig?s kunstnerhjem – Hagan, så kommer det litt senere i dag. Kos deg så lenge.

12 kommentarer om “Frua er heit…

  1. poesimylife: Mulig jeg var litt for dårlig i å få frem poenget med en gang igjen. Lærer hele tiden på blogg 😉 he he. Ja det er nok de siste nettene som har vært litt for varme for kvalitetssøvn ❤ Men nå er det deilig ute. Nyter med hele meg. Slettes ikke «heit» akkurat nå. He he he he ❤

    Liker

Kommentarer er stengt.