Dagen derpå, litt innafor huden..

Tittei…

En ny dag er i full gang. Hurra for en ny solrik dag.

Etter gårsdagens skjelettselfie og burger seanse
– et humoristisk og ikke det spor negativt ladet innlegg med litt lengde på – om gårsdagen... er frua faktisk en liten smule sliten, men det har jeg slettes ikke tid til. I dag er det en ny dag – med nye oppgaver og kliss nye blogginnlegg 😉

Det er nå noe med det, nå er ikke akkurat denne bloggen så veldig gammel – men blogg har vært en del av frua i 10 år når vi kommer til oktober. Litt mer fast de siste årene, det skal sies. Nesten snodig hvordan en blogg liksom kommer innunder huden på en, som å referere om dager og hendelser til naboer. Jeg liker den og det.

Jeg er en av mange mange her inne som liker å skrive, liker å fortelle på min egen humoristiske måte.

Min verden byr ikke på alt for mye topp blogger stoff, jeg ser ikke på den som rosablogg, den er mer lilla da det innimellom kan dukke opp både rosa og blått stoff – som blir lilla til sammen. Snakker ikke politiske farger her nå Hehe. Mitt hjørne av verden er kronisk, og med en selvkomponert oppgave om å få noe konstruktivt ut av hver eneste dag. Minst en nyttig oppgave som jeg får innmari god samvittighet for, og sammen med det jeg ha det moro. En del skjer nesten helt av seg selv, ved å være notorisk klønete blir det jo i utgangspunktet aldri helt kjedelig rundt meg. Og selv om jeg nok kan bli irritert på meg selv i «gjerningsøyeblikket» så gir det andre rundt meg smil og glede – og det er jo aldri feil.

På dårlige dager tvinger jeg meg selv til å finne på noe moro. Jeg takler både smerter og utfordringer mye bedre med humor. Vi er ulike alle sammen, og dette er min måte.

I dag er en ny dag, og oppgaver skal løses. Hva som eventuelt måtte kunne, skulle skje får tiden vise.

Lag deg en så fin dag som mulig så lenge.

14 kommentarer om “Dagen derpå, litt innafor huden..

 1. deveny: Helt klart, jeg føler selv at jeg er veldig god på det :-)) Jeg svarte på det spørsmålet i går snille. Jeg åpner en nettside til innlegget på egen blogg, kopierer og limer inn linken i nytt innlegg der jeg vil ha det. Ikke mer teknisk enn det :-)) Hvis det var det du mente da?! :-))

  Liker

 2. Nei, jeg tenker på firkantene under bloggen din som reklamerer for andre innlegg. Jeg tror ikke du har lenkte til de, men kanskje du har det.
  jeg tror du har en widget som gjør dette. Jeg har lyst på en sånn, så ikke mine gamle innlegg bare ligger der.

  Liker

 3. deveny: Åh, det ligger til det valgte designet på bloggen. Jeg valgte et av de forhåndslagede og gjorde det om til «mitt» så hvordan man får til sånt aner jeg faktisk ikke. Skulle likt å lært meg mye innen det her. Lest meg opp om html for å lage bildelink til snap, insta osv – men får det ikke til. Ikke fått det til enda hvert fall ;-))

  Liker

 4. Toril sin hverdag med musikken: Det var litt hektisk en stund, men det gikk bra det også, alt går med et glis eller tjue 😉 Nå er det en ny dag med nye «spillopper» håper du og de skjønne pusene har en herlig dag så langt =))

  Liker

Kommentarer er stengt.