Kjølematte..

 Ikke sponset tips..

Noen ganger er frua så lite «pålogget» som det går an 😉Hvor lenge har vi hatt det godt og varmt nå?! En måned?! I dag. Ja akkurat i dag kom frua på at «jammen, vi har jo kjølematte for pokker»

For to år siden, da Ludvik kunne løftes opp på armen hadde vi også noen veldig fine og ikke minst varme sommerdager, så da kjøpte jeg en kjølematte til gutten vår.

Den har en del kuler i seg, som blir til kjølende gel når matten legges i vann noen minutter. Tørker fort utenpå, forholder seg kjølende «inni» hurra.

Den kostet noen kroner i denne størrelsen, nok til at når Ludvik fant ut at den der var mye morsommere å leke med, å tygge litt på – enn å ligge på, så ble den konfiskert i påvente av at han skulle bli ferdig med å bite på tingene han fikk ned til seg.

I fjor slapp vi å tenke så langt. Fjorårets sommer foregikk som før nevnt en tirsdag, og det var i grunn det hele, så matten har blitt glemt litt. Før i dag da altså.

Matten kan brukes av både folk og dyr, jeg la den i vann før i dag, men Ludvik bryr seg visst ikke om den nå. Såvidt hatt det ene bakbeinet på den – så her øyner frua håp til natten. Vil ikke han bruke den i natt, så havner den i senga mi 😉 noe å ha under leggene det tenker jeg.

Den blir ikke iskald som en ispose, men kjølig, og denne holder seg kald i opp til 5 dager, da er det bare å dynke den i vann igjen – klar til neste 5 dager. Omatt å omatt.

 Et tips til deg også kanskje?!
Fåes kjøpt eller bestilt der hundeutstyr er å finne, finnes såvidt jeg vet i 3 eller 4 størrelser. Denne her er vel nest største om jeg ikke husker feil. Litt usikker der faktisk. Kan måle om noen lurer.

Uansett vel verdt de kronene, om en ønsker seg det litt svalere. Jeg kan vel takke den for at jeg akkurat nå makter å sitte på terrassen 🙂 Det er 50 grader blank i terrasse / stueveggen her nå. Phuuui.

#ikkesponset #kjølematte #hund #hundeutstyr         

12 kommentarer om “Kjølematte..

Kommentarer er stengt.