Vi sitter her å klør…

En ny uke har seilt inn for landing,
og vi tar i mot. I hvert fall mer finvær si 😉

Etter en heit oppdatering.. i natt, har vi i dag og noen få dager fremover fått meldt noe mildere soldager rundt her. Gradene er meldt til litt under 30, og det tenker jeg gode tanker om, vi har kost oss gjennom dagene – i både sol og skygge, men de siste nettene har vært bittelitt heite for oss her, noe som gjør dagene litt omtåket. Hehe, så kanskje nattesøvnen kan bli et lite hakk bedre noen netter fremover?! Lov å håpe. Vi vil jo helst ha dette «Kinderegget» vi ønsker oss alle plussene, og ingen minuser. Noe som ikke er helt gjennomførbart som vi vet.

Venter jo enda på den viften, den drøyer sikkert til været snur?! Typisk det, ikke sant? He he.

Med alt dette varme gode været har folk rundt her sett sitt snitt til å vanne både plener og busker, vi gjør aldri det. Naturen har sin måte å ordne opp i tingene på – og ikke er vi de største fans av å klippe plenen heller, vanner en plenen så vokser den jo som bare det – men uansett da, med all vanning kommer garantert myggen. Myggen styggen. He he.

Det henger sammen det der, der det er rått kommer mygg. Så de siste kveldene vi har vært ute har vi blitt litt oppspiste, så nå sitter vi her å klør da. Smører med gode greier å prøver å unngå…å klø. Går nok over det også, som alt annet. Denne frua er i tillegg allergisk for mygg, får ikke sånne søte og nusselige myggestikk – hvorfor skulle jeg være så heldig å få det, når jeg heller kan få store røde roser?! (Ironi) Hehe.

Vi er ikke så veldig bortskjemte med mygg ellers, og jeg skulle nok helst sett at vi kunne holdt oss til normalen på det området i hvert fall. He he he.

Med ny uke trygt landet starter gemalens nattuke på jobb. Så denne uken ligger det nok an til fine og koselige lesestunder utover kveldene, du skal snart få lese litt om bøkene du også, hvis du vil.

Lag deg en så fin dag som mulig uansett hva som skjer. Senere i dag kommer noen svar på spørsmål jeg har vært så heldig å få i ulike innbokser tilknyttet bloggen 🙂

FacebookInstagramSnapchat = Jernbanefrua

10 kommentarer om “Vi sitter her å klør…

 1. I dag er det overskyet og grått vær her. Temperaturen har falt drastisk, og det har regnet bitte litt. Godt med en pause fra sola, men den trenger ikke være borte i syv fjorten dager!
  Myggen styggen har bitt meg litt ja, og jeg reagerer allergisk på den. Hos meg hovner myggstikkene opp, men jeg tar allergitabletter for å slippe den verste reaksjonen.
  Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂
  Purr, purr, fra Toril og kattene

  Liker

 2. Toril sin hverdag med musikken: Håper den kommer raskt tilbake til dere =)) Her er det skyfri himmel og stekende sol i dag også =) Nyter det vi orker, og tar pauser i skyggen. Tror ikke vi mangler vitaminer i disse dager i alle fall 😉 Samme her, får kjempe myggestikk og hovne. Allergimedisin hele året, men den tar ikke like godt på alt. Så nå håper jeg egentlig på en ordentlig regnskur, så når det går over så kanskje folk ikke vanner så mye igjen 😉 he he. Det er vanligvis veldig lite mygg akkurat her, og det liker jeg 😉 Kose deg masse denne dagen, både du og pusekattene =)

  Liker

 3. Ja….nå fikk jeg lagt igjen en kommentar hos deg…hihih..så, da var det nok noe som hadde hengt seg opp…:-) Håper dagen din har vært fin! ha en god kveld!

  Liker

 4. Toini: Det spørs det ja, jeg hadde problemer med et annet nettsted i sta, tømte alt av logger – og da gikk det =)) Var nok helst litt snerk på linja 😉 Dagen er varm og god, håper du kan si det samme =) Nyt ettermiddagen din =)

  Liker

Kommentarer er stengt.