Det du vil lese..

Kvelden er her igjen, og dette har vært en ganske så vanlig dag for oss her i brøtte. Vi har i løpet av helgen omstilt oss til gemalens nattuke på jobb, den uken hvor han nesten bare sover når han er hjemme – og frua snubler rundt på tå – og bråker mer enn ellers i måneden. He he.

Uken er sparket i gang, gemalen har reist avgårde og Ludvik og jeg nyter kvelden i solnedgang og lett bris ute på terrassen, sitter her med boka mi – en herlig kveld med andre ord.

Mens jeg nå sitter her å leser så slår det meg. Vi leser det vi vil lese, om det er blogg eller bok så velger vi oss det eller de vi liker forfatterskapet til – og forhåpentligvis personen bak ordene også. Fort vekk kom det noen ord på rim fra frua.

Jeg skriver om det jeg vil, humor og gleder – mere til. Jeg skriver om hunden, hagen og dagen, jeg skriver om bøker, gjøren og laden. Jeg skriver om produkter, ting som jeg liker, skriver om pledd og lykter og spiker. Jeg skriver om alt som faller meg inn, og håper det treffer – ditt blide sinn.

Det du vil lese, det vet bare du.

Slik som jeg vet hva jeg vil lese. Å få noen til å skrive om akkurat de tingene en selv vil lese om – det blir så sjelden ekte. Det beste er å skrive fra sitt eget jeg, enda bedre – hva med å skrive det en vil lese om selv?! Da får en det jo akkurat som en vil da 🙂 Hurra.

Det tror jeg at jeg fortsetter med gitt, jaggu. Hehe 😉

Håper du har en finfin kveld.

12 kommentarer om “Det du vil lese..

 1. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Tusen takk for veldig fine ord ❤ Koselig å lese – og takk det samme, leser dine fine ord også. Håper kvelden din er god, her nytes den ute enda :-))

  Liker

 2. Du skriver jo sånn at eg må innom hver dag for å se hva du har funnet på eller hva du har i tankene 😉 Synes det er bra og koselig 😉

  Liker

 3. Så flott dikt! og ja..vi leser jo det vi selv liker…og det er jo det fine med blogg..man MÅ ikke følge en som man ikke liker…Da er det bare å logge den ut..og finne andre man heller vil lese og følge…Så jeg føler meg trygg på at de som følger akkurat meg..gjør det fordi de liker det jeg skriver, eller legger ut av bilder….Ha en god dag og blir mange sene kvelder på deg nå da…hihihi

  Liker

 4. Skriver det som kommer ramlende inn, og ikke noe videre gjennomtenkt hehehe
  Et flott innlegg 🙂
  Håper at tirsdagen og resten av uken blir fin hos deg ❤

  Liker

Kommentarer er stengt.