Gjøremål i sval sommerbris..

Tittei…

Spretter som vanlig innom en liten tur på kvelden. Dagen i dag har vært en del mildere, helt herlig rett å slett. Fått puste ut litt etter noen veldig varme dager, og jammen har vi fått gjort litt her hjemme. Hurra for det. Godt med alt en får gjort si..

Vi har fått vasket vinduene i andre etasjen, og brukt høytrykkspyleren på trappa og inngangspartiet, det trengtes. Vi var såpass lure for to år siden å beise inngangsparti og trapp i en grå fin farge, frua liker det «western grått» men den ble fort slitt og gulfargen fra planken piplet fort frem der man trasker mest – så nå har vi fått spylt av det meste – og først nå ser det jo shabby ut. He he, et tullete prosjekt endte nå bra..

Ellers har jeg forsøkt å purre på den pakken igjen da, nå har den stått i Oslo en uke, så mye tyder på at det samme skjer nå – som skjedde meg før jul, og det aner meg at jeg ikke er alene om dette her. Hvis du husker seansen fra den tidligere bloggen så ventet jeg i 20 dager på en pakke rett før jul fra samme firma. Skjønner bare ikke hvorfor ting må ta så innmari lang tid. De lever av å….levere, så hva med å gjøre bittelitt mer av det da?! Det er da ikke moro å vente flere uker – når man vet at pakken ligger å klør i Oslo, en snau time unna taket den skal monteres i – ja ikke pakken, men innholdet – vifta… Makan! Jeg har jobbet såpass mange år innen kundebehandling selv, at jeg vet bedre enn å fyre løs mot den i andre enden, det er sjelden der diverse sko trykker – men å komme høyere opp synes liksom ikke å være så veldig enkelt det heller, prøver nye ting i morgen, så lar det kasuset ligge for nå 😉 Regner jo med at den kommer før eller senere (les: senere) Like blid er nå jeg, og spøke må jeg jo også…. Intet nytt under solen i kveld heller med andre ord. He he.

For deg som har frua på snap så fikk du tidligere i kveld et bittelite hint av et innlegg frua kommer til å servere på bloggen i morgen. Et av svarene på spørsmål fra spørsmålsrunden blir sendt ut i kosmos – og vil lande hos deg litt utpå ettermiddagen – liker du å lese om de helt usponsede produktanbefalingene mine så er det bare å følge med da altså 😉

Men nå skal jeg sette meg godt tilrette med boka mi, snart er det klart for å dele noen perler av noen bøker for deg igjen! Både i går og i dag har jeg fått lest, og siden gemalen jobber netter denne uken her så ligger det an til mange (les: alt for mange) timer med veldig gode bøker, åh som jeg liker å lese om kvelden om nettene – glemme hele verden rundt meg å bare forsvinne litt bort i en annen verden. Slappe helt av å lese. Herlig, så nå håper jeg du også er klar for mer bøker 😉 he he…

Lag deg en så fin kveld videre – og natt som mulig =)

8 kommentarer om “Gjøremål i sval sommerbris..

 1. Nina Cecilie: Tør ikke tenke på hvor mange husmorpoeng jeg sanket i dag 😉 Ja ok, gemalen sanket nok som vanlig flest gentlemans poeng 😉 he he =))

  Liker

 2. Ha en god natt kanskje med litt lesing! Jeg har vært på møte i borettslaget og trengte å sitte litt i ro etterpå. Nå blir det å køye!!

  Liker

 3. Mimremor: Takk det samme, håper du fikk roen du trengte så det blir en god natt :-)) Sitter inne å koser meg med boken min, litt sur blåst ute nå :-))

  Liker

 4. Så kjedelig at pakka ligger i Oslo…og som du sier..det er ikke så langt til dere derfra….hmmm..kjedelig…du får ringe og purre ja…og si at det er NÅ du trenger den..for nå er varmen på vei tilbake..Du må ha en god ny dag, og nyte sommer og sol!

  Liker

Kommentarer er stengt.