SOS Ansiktsmaske..

Ikke sponset – et innlegg på oppfordring som inneholder produktbilder 🙂

  Via spørsmålsrunden for mai fikk jeg blant annet et spørsmål om jeg kunne
 dele mer av produkter jeg bruker fast? Hun som spurte
 har siden svarene ble publisert gitt meg noen konkrete ønsker om produkter til anbefaling for henne, og kanskje andre også?! Det første spørsmålet var – om jeg bruker en type maske? Det gjør jeg, ved behov – så da starter jeg med å nevne ikke bare den men også serumet jeg ofte bruker etterpå, fra samme merke.

Svarene på spørsmålsrunden kan du forøvrig lese mer om H E R =))  

Passer jo bra å dele det akkurat nå – når vi er midt i den herlige sommeren,
og høytid for ulike koselige arrangementer. Så her får du litt om:

«Instant Resque Mask», og «Silky Rose» serum!

Begge produktene er fra Linda Johansens kolleksjoner, så vet du det også 😉

5 minute SOS Mask.

Du har kanskje sett annonsene for denne her via sosiale media en, eller flere ganger?! Skjønner veldig godt at denne reklameres ofte for. Gode produkter bør få noen ord.

Jeg kjøpte meg denne flasken for litt over ett år siden, så det er den andre sommeren jeg bruker den – ved behov.

* Lett bruksanvisning: Man vasker ansiktet og tørker lett før man stryker, eller pensler på denne gel – masken. Den er i en lett rosa farge men går ganske i ett med huden når den kommer på altså, dufter veldig svakt og rent! Etter kort tid begynner den å skumme på huden. Jeg har den i kjøleskapet om sommeren, for da gir den en freshere følelse synes jeg. Det småkiler og prikker litt når skummet begynner å jobbe.

Skummet forsvinner i de tørre partiene i ansiktet slik at man lett ser hvor man trenger mer fuktighet – veldig genialt – og den virker som det annonseres for. Jeg har som tidligere nevnt en fetere T sone i ansiktet, med tendenser til tørre kinn, så med det bruker jeg denne som oftest kun i kinnene.

Etter 5 små minutter ved å henge opp en klesvask, tømme oppvaskmaskina eller noe annet veldig morsomt kan man ta en titt i speilet, da ser en fort hvor man kanskje trenger mer fuktighet. Er skummet igjen så er huden fuktig nok. Masken kan vaskes av, eller tørkes av med en fuktig klut.

Huden blir glatt og veldig myk etterpå – og ikke minst gir den et boost av fuktighet, og man kan sitte igjen med en renhetsfølelse som varer lenge etterpå. Jeg føler meg i alle fall veldig fresh i ansiktet etter å ha brukt denne her.

Hvis alt skummet forsvant i mine kinn stryker jeg på en dråpe av serumet «Silky Rose» fra samme merke, eller blander en dråpe i fuktighetskremen om jeg synes jeg trenger det. Akkurat dette serumet vet jeg ikke om man får tak i lengre?! Ikke sett den på en stund i alle fall. Nå reklameres det for et serum med gullflak, sikkert veldig god den også – skulle gjerne likt å testet den – men det har jeg altså ikke.

Produkter med rose er uansett veldig godt for huden, jeg aner ikke hvilket stoff som gjør det – men det virker i alle fall på en del hudutfordringer. Fra solbrenthet til insektsstikk og mye i mellom, jeg er ikke den største fan av lukten på roseprodukter, men de gjør masse godt for huden – så det er nå verdt det det lille minuttet en kjenner lukten. Hehe.

Da har jeg fort vekk fortalt om to produkter jeg bruker fast nå og da. Som du kanskje så på mengdene i flaskene så holder de begge veldig lenge, hvert fall for min del. Masken bruker jeg mest når jeg vil «unne meg» en typ spa følelse, eller er bedt bort til noe veldig hyggelig. Serumet bruker jeg mest om vinteren, da trenger kinnene mine det lille ekstra. Men det er så lenge til enda at jeg ikke vil snakke om det en gang 😉 He he.

#ikkesponset #produktomtale #lindajohansen #ansiktsmaske #serum #skjønnhet #velvære         

10 kommentarer om “SOS Ansiktsmaske..

  1. poesimylife: Har nok sett den noen runder på fjaseboka den siste tiden 😉 Og når jeg fikk det konkrete spørsmålet om jeg bruker maske?! Ja så er det denne her jeg bruker – når jeg bruker det :-)) Kjapp og enkel i bruk. Håper du blir fornøyd om du vil teste den ❤

    Liker

  2. poesimylife: Tusen takk for fine ord 🙂 Man må jo selvsagt ikke, men av og til er det ganske moro å bli utfordret til å skrive om produkter i egne skap og skuffer :-)) Håper du blir fornøyd uansett 🙂 Det fortjener du snille :-))

    Liker

  3. Takk ❤ Fint at man kan tipse andre om produkter man er fornøyde eller misfornøyde med. Jeg har selv vært litt skeptisk til dette produktet. Men jeg skal prøve det ut 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.