De fire årstider..

HURRA =)

Jogget lett bort til lillemac og fikk snurret i gang installeringen.​

Jeg har spilt «The Sims» siden det kom. Vel, jeg ble ikke ordentlig hekta før etter en liten stund – men jeg har spilt spillet fast siden 2001, hvilket vil si snart 17 år.

Tidligere innlegg om Sims – H E R =))

Nå har de fire årstidene igjen nådd simmene og det er en pakke som har vært veldig morsom å spille med tidligere – så nå er den installert igjen i The Sims 4 og jeg aner noen timers moro foran meg. Mange..

For deg som kanskje ikke har hørt så mye om spillet før så begynte det hele med «The Sims» etter noen år kom 2, så 3 og nå er vi altså veldig godt i gang med 4. Hele spillet går enkelt og greit ut på livet! Man lager seg en familie, bygger eller får satt opp hus – og lever slik man vil, jobb, hjem, alle praktiske og upraktiske gjøremål. Kort sakt livet på kort eller lang tid 😉

Jeg har alltid vært litt glad i det okkulte, så da jeg begynte å spille fikk jeg fort mange «liv» på samvittigheten. Målet var en enorm kirkegård i hagen og et hus som liknet Draculas slott, hehe. Når sims 2 kom syntes jeg det var mer moro med «livets skole» så simmene ble studenter og pugget som ville nøkken 😉 i sims 3 ble jeg glad i å bygge hus og bosette motsetninger sammen. I spillet kan man sette sammen unike simmer. Ulike personligheter og væremåter – og det ble veldig moro å plassere veldig mange ulike personer under samme tak. I sims 4 har vampyrene kommet tilbake, kjæledyr og jobber man kan bli med på.

Kort sakt så har spillet bare blitt bedre og bedre med årene. Fra en heller dårlig grafikk i sims 1 til veldig god grafikk og mange flere muligheter og valg i sims 4, og med noen juksekoder går alt så lekende lett – men å nei, man jukser ikke eller?! Hi hi. Jo, jeg bruker fast 2 koder. 2 av utallige mange så jeg jukser ikke så fælt. Hehe.

For å være aldeles helt ærlig med deg så er det nå så stekende varmt at jeg tror jeg setter meg inne bittelitt med spillet – å ja, det var sant det, det er jo ingenting som heter bittelitt med dette spillet. Timene løper avgårde mens man spiller, men jeg skal snart ut i sola igjen. Snart.

Spiller du «The Sims» også kanskje?
Innrømmer at jeg spiller ikke like mye som jeg gjorde den gangen, nå går det mest i perioder – men det blir fort en del timer i periodene altså 😉 he he.

Kos deg med dagen din, lag den så fin som du bare kan.

#spill #thesims4 #thesims #EA #blogg

24 kommentarer om “De fire årstider..

 1. Toini: Sims for min del foregår på PC/Mac :-)) Da logger jeg meg på og fortsetter på mine lagrede spill, ingenting som går til spille mens en ikke spiller. He he he. Bortsett fra det spiller jeg noen på pædda mi, Hay day blant annet :-)) En kosestund nå og da, lager meg ikke noe press der heller – det skal være kos 🙂 Her er det varme ja, det har vært så varmt i dag at Ludvik og jeg faktisk gikk inn et par timer i ettermiddag, klager ikke altså – men det kom litt brått på igjen, i alle fall for pelsdotten ❤ Godt vi har vifte nå, skal sove godt til natta ;-))

  Liker

 2. Jeg var hektet på SIMS en stund for mange år siden, men jeg fokuserte på å bygge. Og når jeg var ferdig med et hus/ hage, begynte jeg på nytt. Må innrømme at kodene ble flittig brukt, for jeg var ikke tålmodig nok til å spille til jeg fikk råd til oppdateringene. Husker særlig den ene versjonen hvor man kunne lage nivåer og fosser. Koste meg med å lage noen flotte parker. Finnes den muligheten fremdeles?
  Ha en god kveld/ natt, frøken! Og en super dag i morgen.
  Klemmmmm ❤

  Liker

 3. Ei_heks: Bygging er moro ja :-)) Bruker egentlig mest tid på det, selv om det er moro å spille også. Jeg bygger det ene drømmehuset etter det andre. Hehe :-)) Spillet har utviklet seg enormt etter det første kom, jeg har ikke laget så mange parker, men mulighetene er veldig mange og en god del bedre har det blitt. Håper kvelden har vært god og at natten bringer med seg fine drømmer ❤ Klem klem.

  Liker

 4. He he😊så morro da, gøy å drømme seg litt bort her😊 Spyro har vært tingen for meg, men det er jo ikke i nærheten av hva The Sims er da….lykke til med spillinga og bygginga av «drømmen», håper på å se bilde her etterhvert🌸ha en fin dag🌸

  Liker

 5. Orkidédatter: Det er det, helt klart, aner ikke hva spyro er – men er det moro så er det jo bare bra ;-)) Kommer nok mer om sims her også, alt til sin tid som det så fint heter. Hehehehe :-)) Ha en herlig dag du også, håper sola skinner der du er og 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.