Reisverk reis deg opp..

I dag er starten på siste delen av prosjektet oppe i andre etasjen. Hurra for det. . .

Gemalen reiste avsted grytidlig i går for å fange en gjeng med plank – for å i dag kunne fortsette på det siste rommet oppe. Mitt hobbyrom, eller «furterom» som vi kaller hobbyrommene våre. He he.

I dag har jeg et bittelite hjørne helt for meg selv nede. Jeg har aldri hatt stor og god plass til å kose meg med hobbyene mine, nå har jeg arbeidsflate på ca 1,m2, totalt 2,m2 til rådighet – det er ikke rare plassen. Legger jeg begge hendene ved siden av hverandre på bordplata så er det akkurat den plassen jeg har til å kreere – begynner så smått å bli tullete av det. He he.

Jeg har en del utstyr, og bare tanken på å rydde frem, ta kjøkkenet i bruk – rydde opp igjen og på nytt rydde frem utstyr til neste etappe gjør meg småsvett mellom hjernecellene. Jeg liker veldig godt tanken på å ha alt stående fast på hver sin plass – slik at jeg kan danse mellom etappene uten å måtte bruke halve tiden til å rydde frem, og rydde unna. Jeg gleder meg noe så innmari til å få det akkurat sånn.

Dette rommet blir bygget etter meg, bygget etter maskiner og utstyr. Det skal inneholde flere arbeidsstasjoner hvor alt kan bli stående der det passer. Selv knevegger og tak skal brukes til å få orden og system. Kontakter blir plassert akkurat der jeg vil ha dem. Holder frua hodet kaldt i planleggingsfasen her nå, så kan det ikke gå galt. He he.

Etter planen skal jeg kunne flytte inn på rommet i løpet av høsten, så det blir nok flere innlegg fra fruas «furterom»

Enn så lenge har jeg fortsatt det lille hjørnet mitt, og om ikke lenge skal jeg lage flere nye kort. Det skal jeg kose meg veldig med, for det er ikke umulig at det blir det siste som lages fra den bittelille plassen 🙂

Jeg har en hobbyside på Facebook. Og så fort jeg skjønner nøyaktig hvordan, så skal jeg slå sammen Jernbanefrua siden med den. Forstått at det går an, en side er bedre enn to, tror jeg. He he 😉 Mine hobbyer er som kjent bøker, glassgravering og å kreere kort og liknende..

 Har du en eller flere hobbyer å kose deg med?

Nå skal frua avslutte vaffel prosessen, snekkeren ønsket seg vafler – og det skal han få. Du som har frua (jernbanefrua) på snap kan både få se det lekre jernet vårt, OG litt av prosessen. He he.. Vi var så heldige å få det jernet det sto om i avisen for ikke lenge siden, det hvor man har mange valg – og det man slettes ikke behøver å følge med på. Hurra for det…

Nok om det, vaflene er ferdige – og nå skal det smake. . . 
Lag deg en så fin lørdag som mulig..

#hobby #hobbyrom #kreativ #kort #gravere #vafler #blogg        

14 kommentarer om “Reisverk reis deg opp..

  1. Orkidedatter: Ååh, det hørtes herlig ut, en plass i låven hvor kreativiteten kan blomstre – det blir bra :-)) Ja vi er heldige som etter hvert får et eget sted å styre å stelle på. Jeg blir helt matt av tanken på å sette i gang, over halve tiden går vekk i å ta frem, rydde, ta frem – så det ender noen ganger med at jeg ikke gidder. Snart gidder jeg en hel masse :-)) Håper du har en finfin dag så langt 🙂

    Liker

  2. Jeg maler ikke motiver. Bare enkle linjer som fungerer på glass som skal stå på middagsbordet. Kanskje jeg tar et bilde og viser en gang. :)))

    Liker

  3. Ei_heks: Tenker det er like fint jeg :-)) Mutter har malt en del i varierte farger som fungerer fint som te-lysestaker blant annet. Er så mye fint en kan finne på ❤

    Liker

Kommentarer er stengt.