En heit vinn vinn situasjon?!

En sein men heit oppdatering. Ha ha. Nei det er nok bare ute det er hett, og det til gagns – jeg slutta å se på gradestokken da 33 heite i skyggen var passert. Men foresten, det er hett inne også, hmm. . .

Har ikke noe nytt bilde å servere, det meste rundt meg er i stusselige farger i denne tørken.

På formiddagen i dag reiste gemalen opp igjen til fjells, han og svigermor skal kose seg med litt vedlikehold i helgen. Litt pussing og maling, litt beising – alltids noe å finne på der oppe i fjellheimen. Ta vare på det man har 🙂 svigers satte den opp for å gi lykke og glede – snakk om innertier.

Her hjemme var frua (jeg) av den meget eplekjekke sorten, skrøyt på meg at jeg også skulle vedlikeholde litt, jeg innbilte meg i går kveld, når det var svalt og godt ute – at jeg skulle vaske masse i huset. . . Ha ha ha. . .

Jeg makta ikke mer enn badet etter gemalen fór avsted – Det er rett og slett for varmt til å holde på inne om dagen, men «heldigvis» er alle nærmeste naboer bortreiste nå, så jeg tenker at jeg finner støvsugeren og «McSteamy» litt seinere i kveld. Tidlig morgen eller sein kveld er nok de beste tidspunkt om dagen for huslige sysler. Jeg liker i grunn som før nevnt å vaske litt, ofte – for at jeg ikke skal ende opp med alt for mye – noe som lett kan skje i disse heite dager. Blir nesten pling i bollen bare av å hente meg mer drikke. Nesten så jeg hører dombjellene man kan høre ved juletider i topplokket når jeg haster avgårde. He he. Ikke riktig så ille, men nesten. Kanskje. Hehe. Drikke blir det i alle fall nok av for min del.

Viktig å drikke en del om dagen i disse solstrøk, og morsomt nok hørte jeg på nyhetene og leste i avisen at det nå anbefales å drikke brus her i landet også. Eller, vann med kullsyre da i alle fall. Med så lang hete som vi har hatt her på østlandet får ikke kroppen nok salter. Dette lærte jeg allerede mens jeg var lita, og er noe jeg har vært flink til hele veien i varme. Behøver liksom ikke trigge på for å bli mer pling i bollen 😉 (selvironi… masse)

Får passe på å dele litt tidligere solnedgang også – for dette skuet må jeg snart opp i andre etasjen for å nyte. He he he.

Det aner meg at dette blir en veldig varm helg, jeg klager ikke altså, jeg nyter både sol og varme – alternativet trakter jeg ikke etter, men jeg har så lyst til å holde på med noe, så makter jeg jo ikke likevel – så, dette er med andre ord knallgode lesedager – så det er det jeg gjør den heteste tiden på dagen nå, jeg leser. Og siden jeg leser, så er det ikke så lenge før du kan få lese – hva jeg har lest. Hehe.

Så, det er kanskje en vinn vinn situasjon for leseglade?! Ha en herlig fredagskveld uansett og åkkesom. .

#sommer #varme #lese #blogg

14 kommentarer om “En heit vinn vinn situasjon?!

 1. Toini: Ja du sier noe, denne sommeren blir nok ikke glemt med det første, jøje meg. Er jo glad så lenge det varer – men det kan med fordel regne i bøtter å spann om nettene nå 😉 he he. Håper du har hatt og har en fin dag 🙂

  Liker

 2. annebe: Det er nok den beste plan å holde seg til 😉 Det er noen grader mildere på fjellet – ryktene sier at det er herlig. Tror på det :-)) Hehe. Håper du har en fin dag så langt også ❤

  Liker

 3. Ja, det er kjempevarmt, og når man gjør noe er man like svett etter 5 minutter igjen. Når jeg vasker gjør jeg det helst om kvelden når sola har gått ned, men det er jo like varmt for det.
  Kjempefine bilder du har delt 🙂
  Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂
  Purr, purr, fra Toril og kattene

  Liker

 4. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Fant ut at det var det beste jeg også, så nå har jeg støvsugd :-)) Hurra. Håper du har en herlig sommerkveld :-))

  Liker

Kommentarer er stengt.