Utflukt med shopping, parfyme og fly…

Ikke sponset, men inneholder produktbilde.

Det har vært noen travle dager for oss i brøtte, og i dag pakker vi sammen snippsekkene å reiser til fjells igjen. Noen få men latere dager venter oss i fjellheimen – kjenner det skal bli veldig godt.

På søndag fikk vi en del mil på «baken» for å hilse på en hel del herlige firbente, det var en herlig men lang dag – og i går satte vi oss igjen i bilen for en dag hos nabolandet. Der var vi slettes ikke alene, grunnet meg kom vi oss ikke avgårde før litt senere enn planlagt, så da gikk det som det «måtte» gå da og vi gikk i kø nær sakt over alt.

Det er et «opplegg» som passer oss veldig dårlig grunnet skrottene våre, og det gikk jo da også rimelig smått alt sammen. Men frua kom hjem igjen med en ny genser, en ny deilig strikkejakke og jammen ble ikke en parfyme med hjem også.

Frua har det med å ønske seg innom parfymeriet der borte, snuse litt og notere seg noen emner for ønskelister i løpet av året – ja sett at en fortjener noe da. He he he. Gemalen fant tidligere i år ut at frua muligens har en «fetisj» for «leppegreier» som du kan lese mer om H E R =)) mens jeg nå begynner å forstå at den eventuelle «fetisj» også omhandler parfymer?!

Jeg er nok en smule svak for dufter, og jeg begynner å få en fin samling, det synes kanskje mest og best på Instagram kontoen til frua, har delt noen av dem der – men jeg tok meg i går i å bruke en smule tid på parfymene. Ikke tenkt over det før, men jeg tok meg i å vurdere toppnoter, fotnoter og vurderinger over hvorvidt den passet meg sånn eller sånn, ingenting slikt ramler på tilfeldighetene når det gjelder meg – det er det lenge siden jeg forsto, i veldig mye skal det være en helhet og ikke hverken et kanskje, eller en plan B.

Gemalen er den mest tålmodige sjel når det kommer til fruas sære interesser, jeg tror i grunn at han liker det?! Han er i alle fall veldig fornøyd med konklusjonene. He he he.

Når vi omsider kom over igjen på Norsk jord og nærmet oss Hadeland stoppet vi inntil Gardermoen. Der stoppet vi akkurat i tide for å kikke på ettermiddags trafikken – mange fly tok av mens vi sto der å filmet, første gang vi har stoppet der men det var jo litt moro å se alt fra småfly til større doninger ta av og seile mot det blå. Ja ok – en del skulle til Bergen og så videre. He he.

Nå står vi altså på farten til å «ta av» selv, men lette skal vi nok ikke, ikke bokstavelig i alle fall selv om nesa er rettet opp i høyden på fjellet.

«Cabin crew take place for takeoff» Eller som Jernbanefrua helst ville sakt det. «Ta plass, dørene lukkes…..»

#utflukt #shopping #parfyme #leppestift #michaelkors #ikkesponset #fjellet #blogg

22 kommentarer om “Utflukt med shopping, parfyme og fly…

  1. Et flott innlegg 🙂 Ja man trenger vel en del og duft og farge på leppene. Selv er jeg ikke så opphengt i dette.
    Fine bilder 🙂 Håper at dere fant en liten firebeint venn i blant de dere var å så på 🙂
    Ønsker dere en fin kveld, Kos dere på fjellet ❤

    Liker

  2. poesimylife: Trenger å trenger 😉 hihi. Det er vel en av mange interesser man unner seg tenker jeg :-)) Noen liker det ene og en annen noe annet 🙂 Vi fant veldig mange firbente flotte venner der, men om det blir en liten nå eller ved neste kull vet vi ikke enda ❤ Håper du har fine dager også etter ferie ❤ Nyt dagen :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.