Barn under månen..

4 kommentarer om “Barn under månen..”

 1. Jeg må jo bare flytte til Jevnaker… gode bloggere og du verden for noen forfattere, min drøm<3
  Barn under månen er det mange som roser og flere har sagt til meg at jeg må lese den, har ikke kommet så langt, ja, du vet hvorfor…. Veldig bra tips dette, og godt skrevet fruen<3
  Skjebnestier leser jeg og ja, du vet hvor mye den betyr for meg. Akkurat nå holder det, for det er en seier å for meg å mestre å lese nå. Herlig følelse, herlig steg fremover og takket være deg<3
  Håper dagen din er god og fin:)) akkurat som fruen selv<3 klem

  Liker

 2. Orkidedatter: He he, ja der ser du – bor på «feil» plass 😉 he he, neida, jeg bare tuller – kanskje 😉 Det er to veldig gode serier, og ja vi sluker jo «Skjebnestier» begge to om dagen ❤ Blir helt varm i hjertet når du gir meg æren for leseglede, ydmykt gliser jeg som bare det – veldig glad for at det gleder å gir deg masse å lese ❤ Klem klem

  Liker

 3. frodith: Det er det 🙂 Noen liker å vente til serien er avsluttet før de velger å lese – mens andre blir med fra start. Blir jo i grunn det samme som TV serier, bare at de leses eller høres på :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s