Ukens #33

 Kjente nå at det var på tide å endre overskriften til det den burde være, ukenummeret på uken som skal summeres.

Enda en uke har rast avsted, og det er på tide med en liten titt tilbake, og en kort oppsummering av uken i brøtte med linker.

Ukens opp: All fremgang på hobbyrommet.. Hurra for alt som har skjedd der inne, og ikke minst all «moroa» som gjenstår. He he.

Ukens ned: Utvilsomt alt dette vedrørende spill engasjementet hos enkelte, og som jeg har skrevet om nå i helgen. Les mer om det HER og HER.. Om det frister å lese om.

Ukens bok: Kommer ut i butikk i morgen. Les mer om «Skjebnestier» HER og HER.. Er du like glad i romanserier som jeg er så anbefaler jeg deg å lese denne. En innertier av en førstebok, rett å slett. Og psst, glem ikke konkurransen som pågår. Den går helt til fredag.

Ukens kløne: På onsdag tok vi oss en tur til Sverige, og mens gemalen pantet flasker skulle jeg bare rusle litt nedover den ene «handlegaten» så han kunne ta meg igjen når han var ferdig – for å slippe å subbe etter meg.. Men for en gangs skyld var frua rask, så jeg sto å ventet like ved der vi pleier å spise lunsj, med ett så frua ryggen til gemalen laaaangt opp i «gaten» på vei vekk. Luringen hadde gått rundt, og jeg hadde stått der som «det skjeve tårnet i Pisa» uten å se eller få med meg noe som helst.

Ukens tanke: Dem er det mange av, ca hver dag. Hehe, men jeg har bedt meg selv om å trekke frem en tanke så da må det bli beisfargene på hobbyrommet, jeg blir ikke helt enig med meg selv om tak og vegger altså. Skal jeg lande på western brun som andre etasjen ellers, eller chabby grå?! Kom gjerne med dine tanker. Inspirasjon høres veldig fint ut, panelet skal beises, såpass vet jeg..

Ukens helg: Denne helgen har gemalen arbeidshelg, så mens han var på jobb – jobbet frua i hjemmet. Klesvask og husvask. Når han kom hjem fra jobb i går kveld ble det middag sammen med starten på «Mot i Brøstet» boksen som kom i posten her om dagen, vi slo av etter de 9 første episodene så det var den kvelden. He he. Vi er ihuga «Mot i Brøstet» fans, satt klistra til TV skjermene på hver vår kant da de første gang gikk på TV. Har sett noen runder med repriser gjennom årene og altså, og likesinnede serier. I dag har jeg fortsatt å snurre klesvask, og i kveld blir det nok en episode eller to til når han kommer hjem?!

Det er så herlig å le så da gjør jeg det så ofte jeg kan.

Konklusjonen av uken er nok en gang jevnt fin, slik vi helst liker det – stabilt bra uten de store bølgeskvulp.

Med det så er en ny uke hvert øyeblikk i gang. Kommende uke avslutter litt spennende igjen for oss her, vi gleder oss veldig til neste helg for å si det sånn. . . Håper du også har noe å glede deg til i uken som kommer.

#oppsummering #ukens #blogg                   

18 kommentarer om “Ukens #33

 1. Orkidedatter: He he ❤ For en koselig og morsom historie, tenker det var utrolig moro ja. En herlig gjeng uten tvil, det begynner å skrante drastisk i den rekken av humorister. Veldig synd, for slike får vi aldri igjen ❤ Klem klem

  Liker

 2. En fin uke..og så koselig å ha noe å se frem til! Så spennende…hva er det du gleder deg til da…hmm….Jeg tenker hele tiden..valp…når du hinter innpå noe koselig som skal skje…hihih…Ha en god ny uke!

  Liker

 3. Godt oppsummert dette<3. Mot i brøstet eg like morsom i dag som da:-). Blir spennende å se viljen farge du velger til rommet.. Ha en fin uke:-)

  Liker

 4. Toini: Noen gulrøtter er alltid godt å ha i vente, enten det er stort eller smått =)) Ikke umulig at du kan ha rett der altså 😉 Men hvordan det går vites ikke enda – blir koselig uansett =)) Håper din uke har startet veldig bra, inn å lese om to strakser =))

  Liker

Kommentarer er stengt.