Ukens #33

 Kjente nå at det var på tide å endre overskriften til det den burde være, ukenummeret på uken som skal summeres.

Enda en uke har rast avsted, og det er på tide med en liten titt tilbake, og en kort oppsummering av uken i brøtte med linker.

Ukens opp: All fremgang på hobbyrommet.. Hurra for alt som har skjedd der inne, og ikke minst all «moroa» som gjenstår. He he.

Ukens ned: Utvilsomt alt dette vedrørende spill engasjementet hos enkelte, og som jeg har skrevet om nå i helgen. Les mer om det HER og HER.. Om det frister å lese om.

Ukens bok: Kommer ut i butikk i morgen. Les mer om «Skjebnestier» HER og HER.. Er du like glad i romanserier som jeg er så anbefaler jeg deg å lese denne. En innertier av en førstebok, rett å slett. Og psst, glem ikke konkurransen som pågår. Den går helt til fredag.

Ukens kløne: På onsdag tok vi oss en tur til Sverige, og mens gemalen pantet flasker skulle jeg bare rusle litt nedover den ene «handlegaten» så han kunne ta meg igjen når han var ferdig – for å slippe å subbe etter meg.. Men for en gangs skyld var frua rask, så jeg sto å ventet like ved der vi pleier å spise lunsj, med ett så frua ryggen til gemalen laaaangt opp i «gaten» på vei vekk. Luringen hadde gått rundt, og jeg hadde stått der som «det skjeve tårnet i Pisa» uten å se eller få med meg noe som helst.

Ukens tanke: Dem er det mange av, ca hver dag. Hehe, men jeg har bedt meg selv om å trekke frem en tanke så da må det bli beisfargene på hobbyrommet, jeg blir ikke helt enig med meg selv om tak og vegger altså. Skal jeg lande på western brun som andre etasjen ellers, eller chabby grå?! Kom gjerne med dine tanker. Inspirasjon høres veldig fint ut, panelet skal beises, såpass vet jeg..

Ukens helg: Denne helgen har gemalen arbeidshelg, så mens han var på jobb – jobbet frua i hjemmet. Klesvask og husvask. Når han kom hjem fra jobb i går kveld ble det middag sammen med starten på «Mot i Brøstet» boksen som kom i posten her om dagen, vi slo av etter de 9 første episodene så det var den kvelden. He he. Vi er ihuga «Mot i Brøstet» fans, satt klistra til TV skjermene på hver vår kant da de første gang gikk på TV. Har sett noen runder med repriser gjennom årene og altså, og likesinnede serier. I dag har jeg fortsatt å snurre klesvask, og i kveld blir det nok en episode eller to til når han kommer hjem?!

Det er så herlig å le så da gjør jeg det så ofte jeg kan.

Konklusjonen av uken er nok en gang jevnt fin, slik vi helst liker det – stabilt bra uten de store bølgeskvulp.

Med det så er en ny uke hvert øyeblikk i gang. Kommende uke avslutter litt spennende igjen for oss her, vi gleder oss veldig til neste helg for å si det sånn. . . Håper du også har noe å glede deg til i uken som kommer.

#oppsummering #ukens #blogg                   

18 kommentarer om “Ukens #33

 1. Skogens Sønn: Er så enig med deg ❤ Nå har vi snart sett de 18 første episodene, å vi har flira åå flira =)) Blir nok fler hver kveld fremover. Ordentlig herlig å se igjen fra start =)) Håper du har en veldig fin start på din uke =)

  Liker

 2. En fin uke, med andre ord 🙂
  Ja mot i brøstet måtte jeg få med meg også, men føler at jeg ikke har behov for reprise. Jeg snurrer maskin ette maskin her jeg også. Godt å få unna klesvasken, selv om den aldri blir borte hehe
  Håper at dagen deres begge har vært fin ❤

  Liker

 3. poesimylife: Jevn og fin uke, det er i grunn de beste det :-)) Jeg digger de seriene så godt at jeg veldig ofte kan se en episode eller fler ❤ Vi tar gjerne en episode til middagen for eksempel 🙂 Håper din dag har vært god så langt :-))

  Liker

Kommentarer er stengt.