Det var en herlig morgen…

Jepp, det var det. Det var en sånn herlig morgen, en slik morgen hvor en kan se solstrålene gjennom glippen i gardinene på soverommet når en våkner. En sånn morgen man bare vet vil bli en fin dag når den får starte så rolig og bedagelig – helt uten stress og mas, en herlig «søndagsfølelse» på en helt vanlig tirsdag. Aaaah…

Bare for å understreke fred og ro tok jeg en ekstra «Ludvig» strekk før jeg sto opp, en som for en gangs skyld ikke endte i senestrekk før jeg klorte meg opp på to – med et smil som nesten gikk trill rundt i ansiktet mitt.

Fuglene sang, og fløy i sirkler etter rang for å spise av fuglehuset jeg fylte på i går, jeg kunne høre dem skråle mens jeg var på badet, og jeg måtte smile enda litt bredere av det kasuset jeg visste foregikk der ute. Det er ikke «bare» bare å være pippip om morgenen heller.

Jeg trakk morgenkåpen på meg og strenet rolig og bedagelig ut i stua, der kunne jeg se mer av den fine sola gjennom vinduene i spisestua vår, via samme vinduet kunne jeg se kasuset av småfugler som spiste frokost der ute, både på og rundt fuglehuset. Det så ikke ut som det var en sky på himmelen, ingen gufne skyer som skulle få ødelegge en herlig dag i august. Jeg tasset videre mot kjøkkenet……

Aaah – det var en såååå fin morgen….

Helt til jeg fant ut at det var tomt for kaffe… (iiiiiik..)

#morgenkaffe #kaffetørst #blogg               

22 kommentarer om “Det var en herlig morgen…

 1. frodith: Ikke sant, det er så sjelden vi glemmer å sjekke kaffebeholdningen, så de få gangene det skjer så blir morgenrutinen noe helt annet =) Kan heldigvis bare takke oss selv for den der =))

  Liker

 2. Fotokjerring: Det var et lite øyeblikk eller to i irritasjon og desperat leting etter substitutter, og det løste seg til slutt =)) Nå skal du vite det er kaffe på lager igjen, skjer nesten aldri at vi går tom for kaffe, og jeg håper det blir minst like lenge til neste gang =))

  Liker

 3. Uff…ja det er krise!!! Går ikke an å overleve en morgen..eller ihvertfall en GOD morgen uten kaffe….Håper du fant en løsning…Må alltid ha noe på lur vettu…Flott bildet!

  Liker

 4. Toini: Det ble et og et halvt lett frustrerende øyeblikk ja, ytterst sjelden det er tomt for kaffe mellom disse veggene – men en og annen gang må det vel skje, hadde ikke passet bedre en annen dag – så godt sola skinte :-)) Nå er det atter kaffe i hus :-))

  Liker

Kommentarer er stengt.