Blackstone – Affæren..

«Liker du sexy helter og heftige kjærlighetshistorier, vil du elske Blackstone – affæren»

Så står det på baksiden av den første boken i denne serien. Det er tirsdag igjen og tirsdag er jo bokdag ツ Denne gangen velger jeg å dele noen ord rundt en serie jeg ikke har lest, enda! Normalt deler jeg jo ord om bøker jeg har lest, men nå er jeg midt i en annen god bok som jeg veldig snart skal dele noen ord om – så denne serien får altså ligge litt på vent hos meg før jeg åpner første perm inn til denne historien.

Så nå tenkte jeg rett å slett, at jeg skulle høre med deg om du allerede har lest denne serien? Den ble nemlig utgitt for noen år tilbake, men ser nå ut til å stige igjen på listen over populære innenfor denne sjangeren. Ikke så rart, kanskje?!

Det er jo en stadig økende interesse for denne sjangeren, erotisk skjønnlitteratur skrider opp og frem på markedet, den ene gode boken og eller serien etter den andre kommer ut fra forfatterenes kreative hode og hender, og faller trygt ned i våre som leser.

Noen i samme sjanger har jeg lest tidligere, men ikke skrevet om da jeg leste de før bøker dukket opp på min blogg.

«Fifty Shades of Grey» har vel de fleste hørt litt eller mye om, «Crossfire serien» som er like god «Calendar Girl» som jeg personlig synes er enda bedre enn de to overnevnte, men veldig gode bøker alle sammen med både intriger, masse spenning og hete scener.

Noe sier meg at denne heller ikke vil svikte oss som liker å lese varierte kjærlighetshistorier med litt ekstra krydder i flere retninger.

Virker som denne også har nok av både spenning og damp. Det er jo slettes ikke bare de hete delene som trekker lesere, det er ofte en god del spenning flettet inn i denne sjangeren hvor helheten nok blir det beste krydderet i tilværelsen. Hehe.

De to første bøkene er relativt tynne, den første avslutter siste setning på side 170. Den andre på side 266, den tredje på side 413 og den fjerde og siste boken avslutter med ord på side 359. Alle fire bøkene har jeg i «lette» pocket format.

Jeg kommer ikke til å skrive omfattende omtaler innen denne sjangeren her inne, likevel ønsker jeg jo at det skal kunne være rom for litt av alt innen bokverdenen. Fortell meg gjerne om du allerede har lest denne serien, eller kunne tenke deg det – kanskje vi kan blogges litt om den senere i høst?

#blackstoneaffæren #rainemiller #gursliberg #forlag #bok #bokserie #lese #ikksesponset #blogg               

12 kommentarer om “Blackstone – Affæren..

  1. Orkidedatter: Så herlig å lese at du vil lese ❤ Sånt blir jeg glad av. Bøkene finner du kanskje lettest på nettet?! Så at de ble utgitt i pocket tilbake i 2014 så vil du ha alle samtidig som meg så søk de opp ❤ Håper vi vil like dem, og takk for at du er du også 🙂 Klem

    Liker

  2. frodith: Lydbok liker jeg veldig godt, ofte når jeg holder på med hobbyer eller noe annet så er lydbok gull 🙂 Avslappende og fint å «lese» med ørene :-))

    Liker

  3. Toini: Krim og vold liker ikke jeg å lese heller. Liker godt å se på krim, især Agata Christie, men thrillere, krim med masse ukoselige innfallsvinkler er ikke noe jeg trives med å lese :-)) Fikk med meg tidligere at du som jeg liker denne sjangeren – si gjerne fra om du likte serien – om du velger å lese den 🙂 Jeg skal lese den om noen uker tenker jeg :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.