Nye minner i knas…

For halvannen måned siden husker du kanskje at jeg måtte ta «avskjed» med en veldig godt likt kopp / krus, som hadde akkurat passe genial størrelse, i går måtte jeg høyst ufrivillig ta avskjed med en like godt likt lanterne / vase.

Du skjønner, når jeg først hadde fått på plass de nye bokhyllene, vasket og dandert i dem – ja så fikk jeg litt «ånden» over meg når det gikk så bra, så jeg gikk løs på seksjonen som nå står i mellom to av disse nye bokhyllene. I seksjonen har vi, som mange andre noen «skatter» en del interiør «nips» som vi setter en smule pris på, så jeg vasker ikke seksjonen og dens innhold på dårlige dager for å si det sånn.

Det gikk da så bra også, en god stund i alle fall. Tok med meg noen av tingene til kjøkkenet, vasket dem og lot de stå på benken mens jeg vasket inni seksjonsdelene. Det var når jeg skulle dandere alt på plass igjen at denne frua tok tak i lanternen på kjøkkenbenken – og smalt den rett opp i kanten på det ene overskapet på kjøkkenet (….1, 2, 3, 4, 5, 6, 7…….)

Gemalen sov før nattevakt mens jeg vasket, takk for det – for da måtte jeg holde kjeft mens jeg hylte og skreik av meg det meste og verste innvendig. Hadde jeg vært aleine hjemme tror jeg hele den nærmeste «klanen» i nabolaget hadde stått på gårdsplassen her faderlig fort. He he, uff…..

 Det var bare å plukke, feie og få unna. Så brått forsvant en praktisk bit glass med historie ut av brøtte. «Pang, knas, takk for seg..»

Nix mer blomsterbuketter i denne her i jula, nix mer kubbelys i denne her ellers i året. Det «morsomste» er vel at frua har sett nix maken noen gang når hun er ute å kikker på ting og tang.

Utrolig festlig når sånt skjer, ikke sant? Hmmm…..

Det er ikke krise, bare litt kjedelig å tenke på at denne ikke skal være en del av historien vår lengre. Det er ikke så mye annet å gjøre enn å se seg om etter en ny som kan lage juleminner videre, så fort kan det faktisk gikk. Leker med ord.

Men så er det nå sånn da, at frua kunne jo tenkt seg en sånn lanterne med kubbelys oppe på hobbyrommet sitt også, så med å knuse den her da – ja så mangler frua helt plutselig to….

Gemalen fikk frem en bitteliten humrende toneart for seg selv når han sto opp og fikk se at frua etter hvert må ut på shopping. «Aldri så galt at det ikke er godt for noe eller?!» sa han som han pleier det «gubbedyret» da måtte jo også jeg flire litt, det var jo i grunn ganske godt svart, selv om jeg muligens vet at gemalen ikke er like interessert i hva lysene lyser i, som at de lyser. He he.

Jeg hadde ingen planer om shopping av interiør «nips» akkurat nå, så det blir nok en stund til det lyser igjen der denne pleide å stå.

Men, men, helga kommer likevel den, og den skal bli god. Nå går gemalen på nesten 2 ukers ferie så fokuset er og blir hobbyrommet. Hurra

#ikkesponset #vase #lanterne #lyslykt #knas #kløne #knust #minner #shopping #interiør #blogg                

18 kommentarer om “Nye minner i knas…

  1. MJmettejosteinsdatter: Det er helt sant, veldig kjedelig – men som du sier så leder det sikkert til noe nytt og finere 😉 Takk det sammen, kos deg med Idolene =)) Ikke satt på «flimreboksen» her enda =)

    Liker

Kommentarer er stengt.