Svar på spørsmålsrunde August..

Denne runden ble ikke startet, jeg glemte det helt bort faktisk – så det er ikke så mange spørsmål fra august som får svar denne gangen. Det hender jeg er så heldig å få noen spørsmål helt utenom spørsmålsrunde, og det er jo koselig det – at noen lurer på noe

Q – Er du fra Jevnaker?
A- Nei jeg er oppvokst i Skedsmo, flyttet til Hadeland for 10 år siden nå snart, og har bodd på Jevnaker de siste 6 årene.

Q – Leser du mye krim? Hvilken krimforfatter liker du best?
A – Jeg leser ikke mye krim, jeg er veldig glad i krim men liker best å se eller høre på krim, som i å se på krimserier eller høre på lydbøker.

Q – Jeg leste tidlig på bloggen din at du liker norske klassiker filmer, noen spesielle du liker som du kan tipse meg om? Kunne tenkt meg å se noen men har ikke peiling.
A – Å ja, jeg er veldig glad i de gode gamle Norske filmene, temaene som aldri blir for gamle. He he. Jeg kan lage en topp 5 liste eller noe sånt snart ツ

Q – Country / Western og 50 tallet er så Harry ass, skjønner ikke at noen virkelig liker det der? Ha ha.
A – Takk for komplimenten, ja dette tar jeg som et kompliment jeg da svigerfar het Harry. Jeg var veldig glad i han så å kunne likne han er slettes ikke det verste noen kunne sakt. Men utenom det så syns jeg ikke noe om at en livsstil eller hvordan en velger å shoppe fortjener navn som «Harry» du er som du er, jeg er som jeg er. Ferdig snakka i grunn, uten at du er mer «Linda» enn du er?!

Q – Når fant du ut at du likte å lese bøker?
A – Jeg husker ikke akkurat når, antakeligvis rett etter at jeg lærte å lese. Husker jeg leste mange gode bøker i barndommen.

Q – Hvilken var din første favorittbok?
A – Det var «Gummi Tarzan» av Ole Lund Kirkegaard. Den leste jeg ca hver helg i flere år på vei til og fra hytta. He he.

Det var månedens spørsmål, tenker at jeg kanskje ikke behøver å starte en spørsmålsrunde?! Lurer du på noe så er det bare å sende en snap eller en melding så samler jeg de opp  ツ Yeehaw 😉

#spørsmålsrunde #spørsmål #svar          

8 kommentarer om “Svar på spørsmålsrunde August..

  1. poesimylife: Så koselig å lese =)) Gummi Tarzan vil nok alltid stå nært hjerterota, digger den «enkle» humoren til Kirkegaard i barnebøkene =)) Klem

    Liker

Kommentarer er stengt.