Litt vær, mye hobbyrom..

Vi slapp unna det verste uværet i går kveld, heldigvis får en jo si. Vi fikk vel i grunn nok torsdagskvelden da både stoler, blomsterpotter og annet diverse fløy rundt på feltet her. Nabolaget garderte seg for gårskvelden – men det ble en mildere værtype enn torsdagen – og det var jo bra, for oss!

Sender en tanke til alle som fikk kjenne gårskvelden litt hardere på og rundt seg enn oss! Været bryr seg ikke om noe eller noen gitt, men det er leit når ting går i knas..

I dag skinte sola igjen over Hadeland. Ispedd litt frisk vind så det likevel ut til å bli en finfin dag i brøtte. Gemalen satte i gang med å «finne igjen» garasjen. Det har ikke vært et koselig sted å være under all bygginga. Der inne har gemalen kappet og oppbevart materialer underveis – og sånn har det jo da sett ut også. I dag blei det bra igjen men han måtte nå flire litt inni der også.

«Tenk at je raka garasjen..» kom det i en lystig tone, ja for han fant frem raken og tok en trall. Rake, spade og industristøvsuger. Da blei det så bra som det kunne bli inni der. Moro å få tilbake plassen til bilen før «istiden» nærmer seg på bilrutene tidlig morgen.

Vel, alt detta der er jo bra, men det var helt til frua tok med seg modern en tur til byen og kom hjem med enda en pappeske, og enda flere tanker.

Når vi kom hjem igjen reiste vi alle opp til mutter, krabbet opp i den uinnreda andre etasjen hennes (samme hus som vårt) og fant en benkeplate og noen hyller med knekter på. Gemalen var helt med på notene – for i går kveld kom vi på at vi hadde vel materialer nok her og der til å lage ferdig arbeidsdelen i «hobbyhula» uten å måtte kjøpe noe mer?! Å det stemmer.

Vi har det vi trenger nå – så mesteparten av ettermiddagen og nå også kvelden har gått med til å måle – sage og rote til garasjen på nytt. Ha ha. Jo mer vi får lagt til rette i kveld – jo fortere kommer det på plass så jeg kan begynne å «flytte» inn. Håpet er jo å kunne pusle med det denne uka som kommer. Gemalen går på nattuke, det er nesten ensbetydende med å jobbe, sove og spise.

Moro for meg å kunne ramle å skramle med ting akkurat da sikkert 😉 Hi hi.. Venter muligens til kveldene – helt sikkert, kanskje…

#hobbyrom #snekre #hyller #benkeplate #arbeidsbord #blogg              

14 kommentarer om “Litt vær, mye hobbyrom..

  1. Godt når været blir bedre enn fryktet ! I dag er det en finværsdag her hos oss.. litt vind..men ikke mye 🙂 Kjekt å bruke noe en har (eller andre har ) for å få hobbyrommet ferdig..så har en mer penger til «hobbysaker»… Kos deg med kvelden ❤

    Liker

  2. annebe: Det var veldig fint at det ikke blei verre. Nå har vi hatt to fine soldager igjen – håper sola blir hos oss en stund til ❤ I dag har vi jobbet iherdig for å bli ferdige – og det blei vi jammen. Så nå starter moroa ❤ Håper du har hatt en finfin søndag :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.