En bryllupsdags morgen…

Det er en fin, men pokker så kald morgen da?! Trodde jeg så feil på gradestokken nå, men neida – den viser 1 pluss her i brøtte. Da var det nok fullmånen jeg så i går kveld tenker jeg?!

Frua er på beina allerede, litt au her og der – samt at vi tenker oss ut på utflukt i dag. Nusselig som jeg er har jeg satt på kaffen og latt gemalen få sove. Her i huset er det jeg som trenger å «gå meg til» lengst før vi skal ut på noe. Og dagen i dag skal bli fin – det har jeg nemlig bestemt.

Det er bryllupsdag her i brøtte, og selv om vi ikke har for vane å feire den så «jøtt» så pleier vi å finne på noe om det passer med turnus og alt sånt Nå går gemalen på nattuka, derfor er frua tidlig oppe så gemalen skal rekke å sove i ettermiddag. Hurra for et par timer på øyet før nattevakt, det er gull..

Våre bryllupsdager har pleid å bli omtrent like spesielle som oss sjøl. Vi husker vel best den første, da fikk vi beskjed om at noen hadde «campet» på hytta. Vi dura avgårde å fant både bål i «hagen» to telt og masse proviant, men ingen folk. Tilkalte politiet for å få rydda opp. Bål er jo ikke helt innafor på andres «plen» liksom. Veden hadde de funnet i gamlehytta – så på et vis hadde de kommet seg inn der, ikke akkurat superkoselig. Vi konkluderte likevel med at det sikkert var to guttunger som hadde vært på tur og «fryst hemmat» for ingenting var tatt eller ødelagt. Likevel ble det en spesiell bryllupsdag – og med kake med tog på hos besteforeldra mine seinere på dagen.

Bryllupsdagene etter har vært like varierte. Av dem har det blitt kinoturer eller rolige dager hjemme. For to år siden blei jeg satt ut da det kom bortimot et halvt gartneri på døra her. Blomster er utrolig koselig fra folk vi setter umåtelig stor pris på

I år blir det nok en rolig variant igjen, ja bortsett fra turen vår da. He he. Men kino og god middag må vente til hælja eller noe sånt.

Tenkte jeg skulle fortelle mer om selve dagen og biter av historien vår litt seinere. For vi blei så lurt når vi gifta oss. Rundlurt blei vi – i nær halvannet år hadde mange det moro for vår del. He he – på flere måter. Utrolig koselige måter, og jeg tenkte det ville være koselig å skrive det ned

#mandag #bryllup #bryllupsdag #kaffe #utflukt #blogg            

16 kommentarer om “En bryllupsdags morgen…

  1. Orkidedatter: Takk for det gode deg ❤ Er så hjertens enig med deg, det spiller ingen rolle hva man gjør ut av dagen – bare det er godt og gledelig og at turnusen gir rom for å være sammen =)) Sånn sett har vi litt bryllupsdag hver eneste dag 🙂 Håper dere får en herlig dag i det dere gjør. Klem klem =))

    Liker

  2. Gratulerer så mye med bryllupsdagen,til dere begge to! En klem til deg , mens Gemalen får du klemme på sjøl;)))
    Gleder meg til å høre mer,hva er det lureriet?? :)))

    Liker

Kommentarer er stengt.