Gemini GO

// For ordens skyld: Ikke sponsa, men inneholder både bilder og koselig gratisreklame for nå to maskiner – som frua rett og slett digger. I dag ankom den nye Gemini GO heimen, og er installert og testa i «hobbyhula» mi 

Hvis du er en av dem som fulgte bloggen jeg aktivt skreiv før (Lykkeboet) så leste du kanskje om kasus leveranse før jul i fjor?! Da bestilte jeg meg den foreløpig nyeste maskina til Crafters Companion – Gemini Junior, og da den ankom landet ble den stående å «klø» på Alnabru hele 20 dager før den kom seg over «heia» og til meg.

Les innlegget om Gemini Junior her om du vil..

Nå har altså samme merke kommet med en like sterk – men en del mindre maskin. Gemini GO. Hurra tenkte frua, denne ville jeg ha i «hobbyhula» mi av flere grunner, og nå – etter nok en runde med ventetid, men heldigvis litt kortere enn forrige gang er den her hos meg. Jippi =)

Ble du nå nysgjerrig på denne så deler jeg en YouTube link med deg slik at jeg ikke behøver å skrive hva du sjøl kan se..

For oss som har kortlaging eller scrapping som hobby så er en slik maskin genialt, ikke bare én heller vettu. Nå har jeg tre slike elektriske stansemaskiner i 3 ulike størrelser – og jeg digger dem alle. Hvorfor jeg har tre kommer jo for det første av rekkefølgen jeg har fått dem i, men også av at utviklingen trasker avgårde på dette området også.

Disse to av tre Gemini maskinene jeg har i «hula» nå har et veldig godt trykk. De kutter igjennom veldig mange typer materialer, noe min eldste og største maskin ikke gjør like godt – så ulike maskiner har ulike egenskaper =) Rett å slett..

Litt om og rundt dies og min nye oppbevaring av dem skrev jeg om i går..

Dies er enkelt forklart figurer, og eller fasonger som pepperkakeformer bare mye tynnere – for å stanse ut i papir og eller andre materialer via denne typen maskiner.

Gemini maskinene har de samme kvalitetene, mestere på trykk! De er virkelig noen «råtasser» – så gode at de slettes ikke er å få tak i her i landet (enda?!) – noe jeg ikke syns er like moro, men kanskje noen vil se verdien av å ta dem inn en dag der framme? Jeg vil i alle fall varmt og fra hjerterota anbefale både Gemini Junior OG Gemini GO maskinene til likesinna craftere.

 Det fine lille store ekstra med denne GO er nettop det, GO! Med en «omformer» og en «power bank» av samme type som til mobiltelefoner kan en enkelt ta med seg maskina hvor enn man vil holde på med hobbyen sin. Om det er på camping, hytte, messe, treff – ta den med dit du vil =) Slettes ikke dumt det der, ser for meg noen koselige stunder på hytta med denna der fremme.

Send gjerne en melding eller snap om du skulle lure på noe rundt en av disse maskinene. Har nemlig ingen planer om å spamme maskiner i innlegg her inne 😉 Bare tipse at de finnes og at jeg digger de =)

Denne blei testa fra «hobbyhula» i kveld – så den fikk med andre ord æren av å innvie mitt nye rom – selv om ikke alt er helt i orden der inne enda – greide jo ikke vente med å prøve den selvfølgelig =)

Har du Jernbanefrua på snapchat kan du se testrunden fra «hobbyhula» på storyen. 

I morgen kommer de siste småmøblene inn i «hula» og da blir jeg endelig helt ferdig der inne. Alt ligger linet opp i hauger og bare venter på at en passende skuff skal bli sånn passe skuffa (tørt…) og da kan jeg ta noen bilder å vise fram =) Ser målstreken =)

#ikkesponset #crafterscompanion #geminijunior #geminigo #kortmaker #håndlagdekort #scrapping #hobby #hobbyrom #blogg             

12 kommentarer om “Gemini GO

  1. solliv: Den kutter :-)) Når jeg la papiret over cowboyhatten og sendte den igjennom så stanset den ut hatten med mønster og preging – for meg 🙂 Kan og skal ta flere slike snutter helt fra bunnen av. Bare koselig om du vil skjønne litt av hobbyen og dens maskiner ❤

    Liker

  2. Toini: Da tror jeg at jeg har gjettet boka kanskje?! Lest om en som har en hovedperson som lager kort :-)) Dies er som smalere «pepperkakeformer» til papir og andre materialer. Noen er med mønster og ekstra dill – andre helt enke omriss av figurer 🙂 Håper du koser deg med boka di og har en finfin dag :-))

    Liker

  3. Orkidedatter: Husker godt dagen jeg fikk en slik stansemaskin. Den var manuell så jeg måtte sveive igjennom selv – både en, to og tre ganger 🙂 Finnes fortsatt en del manuelle maskiner i salg, men på grunn av armene jublet jeg den dagen elektrisk var å få tak i ❤ Det blir litt som å kløne med ei klesrulle med en manuell maskin – men koselig det også. Har den enda den første, nå når denne GO er i hus så blir nok den første en liten pensjonist. Med disse kan kan stanse ut selve kortets fasong, rammer, figurer, border – til og med dies til stempler finnes så en slipper å klippe ut om man vil det. Disse gjør veldig mye enklere. Og denne GO trenger ikke å stå fast, at man kan ta den med seg tenker jeg kan være gull for mange, selv om den ikke tar de største diesene :-)) Ble mye prat nå. Hehe, håper du har en herlig start på din fredag ❤ og at den smiler om kapp med høstsola ❤ Klem klem. Jeg var så heldig å møte 2 møbler i gangen når jeg sto opp. 2 av 4 ønskede – men tror jeg skal greie å komme i mål med de likevel ❤

    Liker

Kommentarer er stengt.