En lang dags ferd mot kveld..

Nå er vi akkurat hjemme etter å ha bortimot avslutta dagen i Hønefoss, en lang dags ferd mot kveld nærmer seg slutten for oss i brøttet – ja å a svigermor.

Tidligere i dag hadde jeg en avtale i Drammen, så gemalen og jeg dura avgårde – på veien tok jeg noen bilder kan du skjønne. Vi kjørte forbi Sundvolden og over «skaret» som vi sier før vi landa på E-18 nedover.

Mens vi reiste dit reiste mutter oppover til Hedmarken – for å hente min svigermor så de sammen kunne besøke min bestemor – eller bæssmor som vi sier.

Alt var nøye planlagt siden vi alle sammen skal avgårde på togtur i morgen.

Alle møttes her hjemme i brøtte rundt klokka 19 i kveld, å da var vi sultne i magene våre. Bestemte oss derfor for å ta på «hatt og frakk» å ta turen til Hønefoss for å spise litt.

Dette ble et kort og rimelig kompakt innlegg kjenner jeg – men jeg føler ikke for å utbrodere ærendet i Drammen noe særlig, ikke enda i alle fall – og siden det liksom har vært mye av dagen i dag så er det neimen ikke så mye igjen å si.

Kvelden derimot har vært veldig koselig, alltid koselig å få svigermor på besøk og vite at hun skal være her noen dager. I morgen tidlig reiser vi som sakt ut på langtur tur med et gromt tog. Et arrangert og fint opplegg som du skal få lese mer om – å få se bilder fra seinere.

Tar meg i å fortelle når, men lar det være da jeg jo liker veldig godt å holde det jeg sier, men har gått på noen tidsmessige «smeller» i det siste. He he.

#tur #ringerike #hole #blogg               

14 kommentarer om “En lang dags ferd mot kveld..

  1. Mange vakre bilder fra turen ..har nok kjørt forbi her noen ganger jeg også (mener å ha kjørt forbi Sundvollen i alle fall 🙂 Håper ærendet gikk ok da.. God helg videre og klem fra meg ❤

    Liker

  2. Syns det var et koselig innlegg fra deg jeg, og så koselig med «hatt og frakk» og utespising<3 Om dagen idag er det bare du som bestemmer over og om du vil skrive eller ei, uansett, (for snakke for meg selv, men har sikkert alle med meg), respekterer hva du bestemmer deg for<3. Dagen idag med togtur innbiller jeg meg har vært knallfin<3 håper dagen har vært god og snill mot vakre deg og du har kosa deg med både gemal og «mødre»<3 klem fra meg<3

    Liker

  3. annebe: Det var et nydelig vær, mange rike høstfarger så vi på turen :-)) Ellers har vi så langt hatt en innholdsrik helg, svigermor blir her til mandag – så blir litt amputerte bloggseanser naturlig nok. Håper du har en herlig helg så langt ❤ Klem

    Liker

Kommentarer er stengt.