William Wisting tar sakene..

// For ordens skyld ikke sponsa.

Som du kanskje allerede veit er bloggen min bok og hobby blogg med sidegarnityrer. En blogg under «rett» pseudonym for frua – med drypp både fra brøtte og livet. Alt ettersom hva som måtte passe seg mens jeg for eksempel leser.

I går koste jeg meg med «Vinterstengt» to interesser flettet sammen =) Hekta…

For en stund siden nevnte jeg at jeg hadde blitt helt hekta på Jørn Lier Horst sin serie om «William Wisting» jeg rett ut slukte «Nøkkelvitnet» rått. Når hobbyhula sto klar satte jeg på «Vinterstengt» og før jeg var halvveis skjønte jeg at detta holdt jo bare ikke mål. Jeg måtte ha mer… Masse mer mens jeg sitter med kortene mine…

 

wisting serien av jørn lier horst

Jeg rakk å få hjem 5 lydbøker til i serien før siste kapittel av «Vinterstengt» var lest opp høyt for meg. Skulle gjerne hatt de litt mer kronologisk, men sånn blei det ikke. Nå har jeg 7 av 13. Det er kanskje litt dumt det?! Sånn med tanke på at de er «ulykkestall» begge to. Ha ha.

Jeg liker veldig godt lydbøker når jeg sitter med hobbyene mine – og jeg liker godt å høre eller se på krim, men snodig nok er jeg ikke like glad i å lese krimbøker. Aner ikke hvorfor, mulig hodet mitt er mer vennlig innstilt når jeg leser?! Veit ikke, men i alle fall er det veldig gromt å høre på – og denna serien har nå «tatt frua med storm..» jada, jeg kommer haltende etter alle dere som er ajour med «Wisting» og alle sakene hans. Men den ene av de 5 som nå er hjemme er den foreløpig siste som har kommet ut da, så…He he he.

 

jørsn lier horst og serien om wisting

Jeg digger at de er så utrolig gjennomførte foreløpig – og jeg tror det fortsetter sånn i de jeg skal høre etter hvert. Det er en fin rød tråd i det hele – den viker ikke for langt sjøl med en del sidespor – og jeg må følge med, for å ikke miste «fotfeste» Jeg digger personligheten til karakteren Wisting, at han byr på seg sjøl – ikke for mye, ikke for lite. Jeg digger at Jørn Lier Horst virkelig veit hva han skriver om, etter år innenfor Politiet. Mystikk og spenning ulmer mens man nærmer seg målgang for bøkene – og helt ut av det blå er løsningen der. Vel, den aller første boken i serien har dessverre ingen løsning i virkeligheten, men i oppdikta forstand fikk den en løsning, en løsning som den som leser, eller hører kan slå seg «til ro» med.

Nå har jeg kun hørt «Nøkkelvitnet» og «Vinterstengt» og siden jeg nå har fått tak i noen litt her og der i rekkefølgen velger jeg nå å gå tilbake til nr 2 før jeg kan fortsette videre derifra ut i fra de jeg nå har. Kanskje jeg er heldig å få tetta «hullene» med de jeg mangler i mellomtida?! Skal vel noe til det men.. Jeg skal i alle fall fortsette å kose meg med knallgod krim i hobbyhula en del timer til.

Men, jeg leser også fysisk om dagen altså – og hva jeg leser skal du veldig snart få vite. Nærmer meg «normale» tilstander igjen på bloggen, med ukens bok og alle andre gode «greier» =)

Hva leser eller hører du på nå (?!)

 

jernbanefrua.com

 

9 kommentarer om “William Wisting tar sakene..

 1. Moro å finne bøker man liker og man har sansen for hovedkarakteren i boka. Jeg leser ikke så mye krim og tror ikke jeg har lest/hørt noe av JLH ..men har hørt det skal være bra av andre 🙂 Kos deg i hobbyhula di med bøker og andre sysler <3<3

  Liker

 2. annebe: Helt klart 🙂 Leser ikke krim jeg heller, men liker å høre eller se på 🙂 og denne serien viser seg helt klart å være en innertier å høre på for meg ❤ Håper du har hatt en veldig god helg ❤

  Liker

 3. Herlig med krim :_) Og denne forfatteren er kjemepgod! Jeg er ikke flink til å ha lydbøker……….. liker ikke ha det på ørene – vil lese 🙂 Men lurt slik du gjør det med bok på ørene og hobby – kanskje jeg prøver det en dag. Det er bare dette med å stenge lyder ute………… jeg hører litt musikk på ørene liksom – thats it 🙂
  Ønsker deg en fin mandag!

  Liker

 4. Jeg digger forfatteren<3 men har ikke lest eller hørt bøkene du skriver om her. En ting av gangen for meg nå, men jeg får veldig lyst til å lese bøkene. Jeg skjønner veldig godt at du hører på, og perfekt når du duppeditter med noe annet. Skjerpet sanser da:) men det er ikke noe for meg har jeg funnet ut. Da tar hjernen meg ut på de beste «eventyr» og jeg blir helt fjørn i mine dagsrømmer og når jeg våkner… ja, da har jo ikke jeg fått med meg noe av lydboka. Jeg må lese, da er jeg skjerpa og full fokus på hva jeg leser, da har jeg fått tilbakemelding på at jeg er vanskelig å oppnå kontakt med.. he he, jaja….
  Så herlig å få holdt på med to hobbyer samtidig-spa for sjelen-<3 ønsker deg en kreativ og ro i sjela dag med nye krumspring<3 klem

  Liker

 5. Ja du koser deg med to ting av gangen du..Tror jeg må ligge stille når jeg hører lydbøker..men har aldri prøvd…MÅ prøve engang…Kanskje jeg skal ønske meg lydbok til jul!

  Liker

Kommentarer er stengt.