Fra frisør og tanker, til blomsterflor og bøker..

24 kommentarer om “Fra frisør og tanker, til blomsterflor og bøker..”

 1. Noen ganger er livet litt ekstra tøft ja ..<3 Da er det fint med noen lyspunkter og flotte blomster ..nydelige farger på blomstene 🙂 God helg til deg og gemalen ❤

  Liker

 2. Du har jammen hatt en hard tørn du også i det siste. Og jeg kan skjønne litt av hva som venter deg av følelser de neste ukene. Ta vare på deg selv, gode du! Og ha en fortsatt fin fredag og god helg! ❤

  Liker

 3. Så herlig med egenpleie<3 det var vell fortjent både for deg og mamman din<3
  Selv håper jeg å være ferdig med dødsfall ei stønn…sykdom… off, nei… og ja, livet har det med å klaske noe i panna når en ikke trenger det…
  Ååååh, denna gemalen din er så god assa:)) heldige kløna<3 når det varmer mest<3 Veldig koselig innlegg og heldig er jeg som får lese<3
  Ønsker deg en kjempe koselig fredag med eller uten å rydde eller lese eller kos eller med masse kjærlighet og omsorg og gode samtaler<3 klem

  Liker

 4. frodith: Det har vært en del, men får tru det «verste» er over nå, litt følelser må en jo bare regne med, å ta som det kommer og er ❤ Håper du har en finfin fredag så langt, og at helgen blir gooood 🙂 Klem

  Liker

 5. annebe: Du har så rett, og det er nok ikke mer «spesielt» enn hos andre, må ta det som er ❤ Men de to siste døgnene har ting vært vesentlig bedre ❤ Håper helgen blir god for deg og dine. Helgeklem :-))

  Liker

 6. Fotokjerring: Det har vært litt nå ja, og du kan nok skjønne litt av hva som venter meg de neste dagene ❤ Det blir ikke lettere som sådan med årene – men andre følelser tar kanskje litt over for de akutte ❤ Håper du finner glede i kveld og mange i løpet av helgen 🙂 Helgeklem..

  Liker

 7. Ish…ikke noe gøy når dagene er sånn, og ja..vi har vel alle tider på året som er litt tunge….Men ønsker deg alt godt…Flotte blomster du fikk, og de fortjente du nok! Du må kose deg og lese mye ihelgen..si til Gemalen at han må slappe av han også…har man fri, så har man fri…hihih.. Ha en god kveld og prøv å nyt helgen litt!

  Liker

 8. Toini: Takk for det, og takk det samme ❤ Ga gemalen referat her nå, humra godt borti kroken der 😉 Blir i alle fall noen rolige dager i starten av langfria :-)) Håper dere har en fin fredagskveld så langt :-))

  Liker

 9. Skjønner du har noe i livet ditt som er vanskelig akkurat nå, vakre. Godt du har gode mennesker rundt deg. Når livet butter er det ekstra viktig å ha noe og noen rundt seg som er med på å løfte dagene litt.
  Stor og varm trøste-oppmuntrings-klemmmmmmm på vei ❤ ❤ ❤

  Liker

 10. Jeg har hatt torsdag jeg inne i hodet mitt. Og nå får jeg ikke sove. 😀 😀 😀
  Kanskje jeg tar torsdag/ fredag i ett?
  Håper du sover godt nå, vakre og at morgendagen blir bedre enn forventet!
  ❤ -klemmmmmmm

  Liker

 11. Ei_heks: He he ❤ Nå er det lørdag fine deg 🙂 Nyt den så godt du kan med armer og bein ❤ Ting er greit her så langt i dag. Pasienten vår er bedre – og minnene fra dagene som kommer de er der like «fordømt» skal prøve å tenke bedre om dem i år ❤ prøve. Klem klem kleeeeem

  Liker

 12. Noen ganger tror jeg bare følelsene må få komme. Nå vet jeg jo ikke hva det gjelder, men enkelte ting tar lenger tid å bearbeide enn andre. Jeg har mer tro på å gå gjennom enn å omgå. Det er noe annet enn å velte seg i elendigheten og dvele ved det negative. For DET er ikke sundt.
  Sender deg mange gode tanker, vakre og en stor varm klemmmmmm. ❤

  Liker

 13. Ei_heks: Helt enig med deg igjen ❤ Men enkelte ting har jeg ikke trua på kan bearbeides, det forandrer bare form. Likevel velger jeg også å gå igjennom, stå i det. Hvert år ❤ Håper du har hatt en veldig fin lørdag ❤ Klem klem

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s