Ny dag nye (u)muligheter..

..He he. Det begynner å bli «ensomt» her i blokka nå, den ene etter den andre er flyttet over – å nå bare gleder jeg meg til jeg blir flytta, så jeg kan komme i orden i alt det nye.. Så mye nytt håper jeg ikke det blir, for jeg har vært borti wordpress tidligere. Noe kan jo likevel ha skjedd der også siden den gang – å jeg kan nesten ikke vente med å få hoppe over så jeg finner det ut. He he.

Jepp, det må naturligvis bli litt snakk om dette her, for det er veldig uvante tilstander om dagen. Hva ellers er det å snakke om i disse dager? At det har kommet snø? Ja det har det..

I går kom «Kong Vinter» en rur innom her på Hadeland, men skal en tru på værmeldingene så blir den dessverre ikke liggende til over jul. For min del hadde det holdt med dette her. Det som har kommet er mer enn nok vinter for meg.

Men det er først spådd sludd, så regn – før det tipper helt over til ørten minusgrader. Med andre ord kan det bli utrivelige kjøreforhold på Østlandet – og jeg håper folk har vett til å kjøre deretter.

Men, hvem er det jeg
prøver å lure? Meg sjøl?

Enkelte greier jo ikke det, alt for mange greier jo ikke vippe på blinklys bryteren om sommeren en gang – så hvordan kan jeg tru at de det gjelder skulle greie det om vinteren når en trenger lengre bremselengde?!

De siste dagene med varierende vær har jeg sett alt for mye «dritt» i trafikken. Det er ikke sommer folkens, det er ikke tida for å «rekke» å smette inn fra sidene. Det er ikke tida for å sjekke om bilen foran har avtagbart hengerfeste. Det er aldri tida for det – men i hvert fall ikke detta halvåret. Men enkelte lærer aldri. Det er kanskje en ny dag, med nye (u)muligheter. He he..

Eller så kan vi snu på flisa å si at detta er dagen for å ta det til seg?! De det gjelder altså, det er jo ikke alle – men jeg veit ikke om det gjelder deg eller naboen din. He he.

Ta det pent, så kommer alle frem.

Imens sitter jeg fortsatt her å venter på å bli flytta på. Ja bloggen altså, ikke bilen. Ha ha, tørr humor – men heldig er vel jeg som slipper å pakke bloggen over til den nye løsninga sjøl 😉 Fått «flyttemelding» i dag, så snart tar jeg automatisk med meg innleggene mine å installerer meg «i ei koselig hytte på prærien.«

En typ metafor for den nye bloggløsninga. For deg som leser vil det kun være et litt annerledes utseende en stund…

Finner boka mi å leser videre mens jeg venter. Apropos bok og bøker. Hos Jernbanefrua på fb har jeg i dag delt noen statuser rundt serieromaner. Er du i «beita» for godt lesestoff i helgen så ta gjerne en titt, og følg frua der også om du vil..

Kjør vakkert om du skal på veiene, å ha en så god dag og helg som mulig…

 

jernbanefrua.com

Pssst, for deg som følger meg her på blogg – når vi nå alle etter tur flyttes over, så finnes det en app eller nettsted som heter «Bloglovin» der kan vi finne hverandre igjen. Let gjerne opp meg der =) Bloglovin, jernbanefrua..

20 kommentarer om “Ny dag nye (u)muligheter..

 1. karidansen: Jeg tippa først at de flyttet etter alfabetet, men nå er jeg neimen ikke sikker på hvordan det foregår =) Bare dom har kontroll sjøl så får vi vel bare vente, he he =)) Ja nei i Oslo er det jo mange steder en ikke trenger å ha bil, heldig med det. Her greier vi oss dårlig uten ❤

  Liker

 2. Fotokjerring: Tålmodighet hjalp visst litt, for nå fungerer appen bedre, når jeg logget ut – ga litt f en god stund å så logga inn igjen. He he =)) Det blir mye nytt nå, men vi greier nok dette her også =))

  Liker

 3. Ja, det er mye snakk om den flyttinga for tiden. Jeg fikk nesten litt panikk en stund, da de som var flyttet over slet litt. Men så har jeg roet meg, og innser jo at alt ordner seg til slutt 🙂
  Jeg synes jo ting er bra her, men det er sikkert bra der også 🙂
  Bloglovin må jeg forsøke å finne frem til. Har ikke ofret det en tanke tidligere.
  Fikk epost i dag om den forestående flyttingen, så jeg regner med jeg står for tur 🙂
  Ja, vinterføre skal man ikke spøke med når man står midt oppi det, så jeg håper folk skjerper seg. Her er det mildvær og regn, men så kan det jo fort fryse på om natten. Så da må jo vi også være ytterst forsiktige 🙂
  Ønsker deg en riktig god helg ❤

  Liker

 4. Eva: Jeg tror detta blir veldig bra jeg, bare alle kommer over =) Det blir noe nytt for de fleste av oss, det er den største fordelen ❤ Behøver nok ikke engste seg over at ting går skeis =) He he.. Så du har fått mail ja, da står du nok for tur snart, så spennende =)) Håper helgen blir super..

  Liker

 5. Så bra du gleder deg litt til flytting..for hører jo bare negative ting om blogg.no om dagen…syns det er greit her jeg..ihvertfall når vi fant bloglovin.no…Så nå sitter jeg og blar i de «gamle» vennene mine og kan kose meg med en ny oppgang…MEN det tar tid å sette seg inn i mye nytt…så fint om du har vært innom her før…da blir det nok ikke så vanskelig…Jeg syns det har gått bedre en forventet for meg…men er nok mye igjen å lære…Ha en god kveld og helg, og velkommen inn i nyblokka!!

  Liker

Kommentarer er stengt.