En ting er at Internett har gått seg en tur..

En helt annen er at Ungarn vant med «ett mål for lite» for vår del.  He he. Detta er litt av en håndballkveld dere, jeg merker det – godt….. på mobildataen ? Men det er verdt det. Håndball er en av de få idrettene jeg liker å få med meg, personlig er jeg best uten ball, men nå har jentene virkelig kommet i gang, så håper de blir å se i en semifinale.

 

forandring
Eldre bilde, gleder enda 😉

 

Nå må frua, sammen med andre håndball fans – å ikke minst jentene sjøl håpe på at Tyskland vinner over Nederland i deres kamp som starter nå i kveld klokka 21. Godt jeg hadde litt data å gå på, for detta blir spennende. He he he ?

Skal du se kampen?

 

Jernbanefrua.com

 

Oppdatering: Sånn gikk det jo dessverre ikke, men en kan jo ikke si annet enn at det var sjølforskyldt – å det er nå det beste, når det først ikke går veien. Neste år er det VM, det smaker vel tross alt best. Så kjør på 😀

 

14 kommentarer om “En ting er at Internett har gått seg en tur..

 1. SEFF!!! Her trengtes hjertestarter under Ungarn-kampen, og håper noen bidrar med en til neste kamp… Dette er helseskadelig!!! Hehehe…

  Liker

 2. He-he, du ser de andre kampene også altså 😀 Jeg ser kun Norge, og knapt nok det 😀 Her går det i andre ting. The Mentalist og multitasking samtidig 😀

  Liker

  1. Javisst – når Norge er avhengig av dem så, som i dag. Men det gikk først veien, så ikke. Så da blir det kamp om 5 plassen for Norge. Mot Sverige… ?

   Liker

 3. Ja i dag har alt annet viket…håndball må jeg ha med meg….Jeg har tenkt at andre også kunne fått vunnet en gang da…men…ja…hadde vært gøy om de «reiste kjerringa» NÅ er det kamp…Tyskland – Nederland…Krysser alt som er….labber og fingre, tær og armer….

  Liker

  1. Ja nei detta blei helt krøll det. Men for en håndball kveld det var?! Å så mye «tullball?!» jøje meg. Ja ja. Spille om 5 plassen mot Sverige på fredag da. . .

   Liker

Kommentarer er stengt.