Spørsmål og svar November – desember..

8 kommentarer om “Spørsmål og svar November – desember..”

  1. 🙂 Så koselig at du syns det, svarer etter beste evne, å sklir litt utafor naturligvis. He he. Jeg hadde en blogg før denne på samme sted, men jeg ser ikke nytten av den nå lengre når vi er flytta over til det nye. Men det ville bli veldig leit å miste omtalene mine derifra, så jeg måtte komme på en lur måte å få de over, tror jeg har løst det. Krysser labbene for det – og at jeg rekker å slette den gamle bloggen før den flyttes over 😀 he he…

   Liker

 1. Kjempefine spørsmål som gjør det kjempekoselig å bli bedre kjent med deg som blogger 🙂

  Følelsen du beskriver lillejulaften kjenner jeg meg igjen i, men vi bruker rødkål til svineribba og «Grevinnen og hovmesteren» på TV. Da senker julefreden seg ja 🙂

  Ønsker deg en kjempefin og god natt ❤ 🙂

  Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  Liker

  1. Koselig å lese ? Jasså rødkål ja, koseli å lese hva andre har, det er sikkert like godt det ? Håper du har hatt / har en god natt. Frua er på beina å snart klar for utflukt med gemalen ? Nyt søndagen.

   Liker

 2. Jeg må se «Tre nøtter til Askepott», hvis jeg har tid. Og jeg spiser det jeg får der jeg er. Jeg er nemlig BORTE akkurat den dagen 🙂 Nå fant jeg deg igjen på bloglovin. Vi er INNE igjen 😀 Tror jeg 😀

  Liker

  1. Aah ja, det «må» jeg også. Sitter ikke slavisk å ser, men lyden av «3 nøtter til askepott» og «Reisen til julestjernen» (eldre versjon) er koselig å ta med seg. Elementer av jul ? Forsvant jeg litt også?! Fint at det funker igjen da. Var ei stund jeg ikke skjønte noe av det der. Hehe.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s