Forglem meg ei..

8 kommentarer om “Forglem meg ei..”

  1. Puuust ut, jeg skal ikke slette meg sjøl 😉 hehe. Men bloggen jeg skrev før jernbanefrua tenker jeg å slette i dag. Sånn det er akkurat nå så er følgere biten borte og da tenker jeg at det er greit å fjerne den, denne her fortsetter som før 😀 Takk for at du reagerte sånn 😀 Det er koselig. Håper du også har finfine dager, syns ikke kommentering akkurat har blitt bedre på det nye her, men får bare se om det vil skje noe med det 🙂

   Liker

 1. Forglem meg ei har jeg lest selv, veldig fin serie 🙂

  Men jeg ser at jeg sliter veldig for tiden, for jeg får ikke opp bilder i innlegget her 😦
  Må få sønnen min til å kikke på dette. Noe har slått seg helt vrangt etter vi ble flyttet hit.

  Godt du beholder denne bloggen i alle fall ♥

  Liker

  1. Ja det var en veldig fin serie 😀 Men angående bilder i de siste innleggene mine (omtalene fra den bloggen som nå er sletta) så tror jeg at jeg gjorde en liten blemme. Ikke helt sikker for jeg ser bildene – av og til, men ja, jeg ser bare bildene av og til.. Så jeg aner ikke om det er min feil, eller om det er noe annet snodig 😮 usikker der altså. Håper du har fine dager 🙂 Frua blir akkurat her, går ingen steder 😉

   Liker

   1. Jeg tror ikke det er din feil, for du er ikke den eneste hvor jeg ikke kan se bildene hos. Og nå forsøkte jeg akkurat å lese innlegget på mobilen, og der var det heller ikke bilder. Så da er det nok noe feil i bloggen. Bør kanskje rapportere inn at du har fått tilbakemelding om at bildene ikke synes for alle?
    Jeg tenkte først at det sikkert var PC’en min som trøblet, men nå tror jeg ikke det lenger.

    Kan være verdt å høre med supporten kanskje 🙂

    Liker

   2. Da tror jeg vel helst at det er en typ generell teknisk krøll av en feil. For jeg også kan av og til se bildene – av og til ikke. Så da må det kanskje være noe rusk i maskineriet et sted 😀 Får tru det retter seg etter hvert, jeg har trua 😉 Men en rapport er kanskje ikke feil? De får vel ikke sett på det før noen sier i fra, jeg har ikke tenkt lengre enn at dette er en liten krøll, men kanskje det er en stor?! Hmm..

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s