Serieromaner i gledelig fokus..

8 kommentarer om “Serieromaner i gledelig fokus..”

 1. Takk for den, Jernbanefrua! Heldigvis er det mange av våre lesere som vet hvor mye tid vi legger i research når det gjelder de historiske fakta i våre romaner. Det er ikke få timer som går med til det, ofte drar vi også til de stedene vi skriver om, for å bli HELT, HELT sikre på at vi får med oss alt. Men selve tidskoloritten må vi google, spørre og lese oss fram til, i hvert fall når man skriver fra 1800 tallet! Og det tar tid … Vet ikke hvor mange kaffekopper jeg har drukket med en gammel professor på rundt nitti år på nærkafeen, som kan fortelle meg alt han vet om Frogner! Og jo visst har vi hyggelige og muntre kaffemøter! Dessuten leser han bøkene mine, vi diskuterer språket, hendelsene og hva han synes. Jo da, det er absolutt en spennende tilværelse vi har, men av mange blir vi ikke verdsatt. Dessverre. For mange, de som ikke leser serieromaner, fordi vi ikke er «litterære» nok aner ikke hvor mye seriøst arbeid vi legger i bøkene våre. Så takk for at du sprer din glede over hva vi skriver, det varmer.

  Liker

  1. Veldig fint å lese at min forståelse er riktig ? Kan bare tenke meg hvilken jobb det er, og ut i fra artiklene føler jeg helt klart at dere får for lite anerkjennelse for jobben som gjøres. Det kan naturligvis gjelde forfattere av alle sjangre. De fleste av oss leser uten å tenke over alle timene før den boka er i hendene våre ? Jeg formidler og deler med glede Aud ?

   Liker

 2. Jeg håper også at det vil være fysiske bøker i papir i lang tid framover. Jeg tenker at ikke alt som kommer er bra, og at litt av hvert er best. Tror barn trenger å sitte med en bok og kose seg. En egen greie. Jeg liker serier på tv. Ikke vært like fan i bøker. Men har en med TO bøker. Stormenes tid. Den likte jeg veeeeeldig godt 🙂

  Liker

  1. Litt av hvert er det beste, men håper ingen av delene forsvinner til fordel for noe annet med tiden. Fysiske bøker er noe helt for seg sjøl ? Stormens tid har jeg ikke kikka på, verdt å søke opp tenker jeg da ?

   Liker

 3. Jeg håper papirbøkene bevares for jeg elsker å lese i ei bok og det er mer enn gjerne serieromaner, men det visste du… jeg leser, blar tilbake og leser, blar tilbake og tenker, analyserer og MÅ få med alt og forstå før jeg leser videre, det er viktig for meg. Det å sette meg inn i karakterene og forstå dem på min måte. Jeg innbiller meg at det er ikke helt det samme med lydbok, men når det er sagt, så er det toppen at det er begge deler fordi vi alle er forskjellig.
  Når det gjelder barn er jo papir bøker noe av det viktigste i språkutviklingen- noe av det mest komplekse i et barns utvikling- og ikke minst interessen for å lese og at det skal være lystbetont og lære å lese i det hele tatt og det ee koselig❤️
  Det må gjerne være mange bøker, har lest Isfolket mange ganger- jeg elsker den❤️
  Håper kvelden din er fin og god?

  Liker

  1. Nei det hadde vært veldig synd om mange av papirbøkene forsvant, vi får tru de er med oss mange år enda. Skulle for eksempel serieromaner bli erstattet av brett og lydbøker med tida så mister i alle fall jeg halve sjarmen. Ja vi liker å lese vi ? Alt til sin tid ? Klem klem

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s