Mer tiddelibom…

10 kommentarer om “Mer tiddelibom…”

 1. Ja nå er det snø så det holder her også 🙂 Lite å måke etter vi flytta i leilighet..men mannen fikk vekk litt snø foran verandadøra i går.. 🙂 Kos deg med lesing og andre sysler :)) Levende lys gir koselig stemning ❤

  Liker

  1. Tenker det må være godt å ha et mindre område å måke fritt ❤ Vi kan nok "forbanne" den store gårdsplassen når det kommer så mye på en gang, men resten av året er vi veldig glad i den store flate gårdsplass – så da glemmes alt som har med snø og vinter 😀 Håper du har en fin tirsdag så langt 🙂

   Liker

 2. Masse snø her også nå. Fint er det. 🙂 Bare mannen som skuffer her, og freser. Han tror ikke jeg kan bruke den dingsen, så jeg lar han gladelig leve i den troa. 😀 Fin mandagskveld til deg.

  Liker

  1. He he he he.. Herlig, ja nei jeg har ikke testa fresen enda, tenker at jeg som snublar i egne bein kanskje har nok med det, om jeg ikke skal glemme å snu på den frese tut tingen også 😉 He he, nei jeg skal nok prøve, for det er helt sikkert lettere å bruke den noen ganger 🙂 Håper du har en fin tirsdag så langt 🙂

   Liker

 3. Huff, all den snøen altså. Vi ventet jo litt snø her i helgen, men det kom svært lite. Det var Sør-Jæren som fikk kaoset, selv om det ikke var så mye det heller sånn egentlig. Men der blåser det sånn, og er helt flatt, så snøen blåser bort noen steder, og legger seg i svære hauger andre steder. Sånn blir det kaos av.
  Men det preget ikke meg. Her fikk vi et lite melisdryss, og jeg bor på Nord-Jæren 🙂 Er svært fornøyd med det. Gleder meg helt vilt til vår og sommer 😀

  Kos deg med lesing. Det er god terapi i det. Selv leser jeg en bok i Morild serien akkurat nå 🙂

  Liker

  1. Ja jeg har lest at det har vært veldig til kaos mange steder i det siste. Føler oss nå «heldige» sjøl om vi har fått en «gyllen» halvmeter de siste to døgn. Heldigvis smelter det når våren kommer, og vi kan jo bare telle noen «få» uker til det begynner å dra seg til nå 😀

   Morild ja, det er vel en fin serie?! Håper du koser deg masse med den 😀

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s