Frua fant en godbit i en vårkatalog..

Det tusler jo sakte men sikkert mot vår, ikke så lett å tro det når jeg ser ut, men sola skinner i alle fall i dag – og et bittelite tegn på at det går i «rett» retning er :

 

Når Cappelen Damm slipper sin vårkatalog 😀

 

 

Jernbanefrua

Jeg har ikke fysisk fått den i hendene, men via nettet har jeg fått bladd i den. Mang en god «lekkerbisken» er å finne i den katalogen altså, så for den leseglade er det bare å se frem til å kunne bla i katalogen å peke seg ut noen ønsker fra alle sjangre.. Jeg vil ikke sette fingeren på noen enkeltbøker riktig ennå. Men, jeg la merke til en ny serieroman på en av sidene. En ny miniserie på 8 bøker starter i mars måned.

 

Kan dette se spennende ut?

 

 

solveig sundet, himmelbrann

 

Som du ser kommer det en ny bok hver måned utover vår og sommer, så slik det kan se ut vil denne serien gå fra mars til oktober dette året. «Solveig Sundset» er en debutant og et pseudonym med betydning for forfatteren. Hun kaller seg for et skrivende menneske, og sammenhengen kan med det høres veldig fint ut..

Noe for deg som på forhånd liker å vite hvor lang en serie blir, og kanskje leser mest nettop i løpet av sommerhalvåret?! At noen velger å skrive at den første boken kan få meg til å sitte i spenning, felle en tåre, og kanskje le – ja det kan høres veldig bra ut for meg i alle fall.

Men før mars skal jeg kose meg ferdig med førsteboken jeg holder på med, ooog – bok 2 av Aftenstjernen.. Den første boken avsluttet så spennende at jeg kan nesten ikke vente med å fortsette på bok 2. Aberet er at jeg da må vente litt for bok nummer 3, men da er det jo allerede mars – og første bok av Himmelbrann. Med andre ord, nok å kose seg med fremover for den serieroman glade 😉

 

Les gjerne mine ord om Aftenstjernen,
en knallgod førstebok – som leder an til
en veldig god serie. Frua anbefaler den varmt..

 

 

Apropos Aftenstjernen.
Om ikke så veldig lenge sveives det i gang en konkurranse rundt den serien her på bloggen 😀

Har du lest den første boken av Aftenstjernen, kanskje allerede bok 2 også?! Følg med videre på bloggen, tips gjerne andre og især serieroman lesere om å følge med også – så blir det så bra som det bare kan få blitt.  

 

Lag deg en så fin tirsdags kveld som overhodet mulig. I eller utenfor snø og vinterkulde. He he..

 

 

jernbanefrua

8 kommentarer om “Frua fant en godbit i en vårkatalog..

 1. Jeg leser dessverre ikke mer enn blogger, aviser og små korte greier lengre. Har problemer med å konsentrere meg pga. så mye øresus. Leste mye før da. Og savner det innimellom. Prøvd med lydbøker også, men det funker ikke det heller.

  Liker

  1. Leit å lese. Min mutter har også utfordringer med det samme, fått litt hjelp så heldigvis makter hun å lese masse som hun ønsker. Håper du kan komme dit, om ønsket er det, eller noe annet 🙂

   Liker

 2. Ja, dette blir spennende. Så «minbokverden» også postet om denne serien for noen dager siden, og må si jeg ble veldig nysgjerrig ???? også så greit med en ny miniserie. Akkurat ferdig med «Forglem Meg ei » også, som er en miniserie fra samme forlag 🙂 lykke til med Aftenstjernen konkurranse!

  Liker

  1. Alltid nysgjerrig på hva som rører seg i bokverdenen 🙂 Veldig fint med litt variert ja, noen kortere serier innimellom er aldri feil 😀 Variert å fint.

   Liker

Kommentarer er stengt.