Frua anbefaler litt pure glow i hverdagen..

// Ikke sponset!

 

Nå er det en stund siden sist jeg kom med en anbefaling på hud fronten, det er vel i grunn ikke så vanlig fra meg i det hele tatt når jeg tenker etter, men noen innlegg har det jo blitt når det har passet seg sånn. Uansett, grunnen til dagens deling av gode «greier» er rett å slett at ett av spørsmålene jeg ikke svarte på under spørsmålsrunden nylig var nettop:

Hvilke hudprodukter bruker
du i vinter, testa noe nytt?

 

Jeg ventet med å svare på det spørsmålet fordi jeg akkurat i disse dager har prøvd og prøver en ny serie – for min kombinasjonshud, og jeg hadde lyst til å prøve de noen dager til før jeg sa noe om det. Nå har jeg testet lenge nok til at jeg kan si noe om:

 

jernbanefrua tester pure glow serien fra cosmica

Hudpleieserien Pure Glow fra Cosmica!

 

Det er ikke til å stikke under noe som helst møblement – at jeg i løpet av årene har testet mangt et produkt fra flere hudpleieserier, de fleste av dem har jeg ikke har blitt helt fortrolig med. Enten har jeg vært veldig fornøyd i noen få dager, til huden har blitt «mett» og på en måte ikke har villet «ta det til seg» lengre, eller så har ikke huden villet trekke til seg produktene i det hele tatt.

Så er det jo også noe med at huden vår forandrer seg med årene, så har man lyst til å ta vare på huden så blir det fort en jungel av produkter å surre rundt i – det ene angivelig bedre enn det andre over alt hvor man snur seg, noen tester jo produkter til de nærmest gir opp å lander på noe halvveis. Jeg liker ikke å gi opp, he he, men jeg så nok ikke nytten av å ta vare på huden i ungdommen, enten det eller så gadd jeg ikke tenke så mye over det da huden var så fin som den kunne få blitt – sikkert fler enn meg som tenkte at tørr og gufsen hud var noe som faktisk kledde generasjonene bakover. Men en dag slår det jo ned i pannebrasken til de fleste av oss, å jeg nærmer meg alderen hvor jeg tenkte det, om dem. He he.

Med det har jeg de siste 2-3 årene prøvd å ta meg sjøl litt mer seriøst. Fikk tatt en gratis hudanalyse i fjor så jeg kunne vite litt om min hud. Anbefaler alle å stikke nesa innom for eksempel et apotek om og når de tilbyr gratis hudanalyse, det er helt uforpliktende og tar ikke lang tid, men det forteller en hel del som man kan dra nytte av. Jeg visste for eksempel ikke at jeg har en kombinasjonshud før i fjor, å bare ved å vite det så kan jeg i dag eliminere en hel del produkter som ikke vil gjøre jobben for meg. Jeg fant ut hva jeg skal lete etter. Hurra for det, og en liten slump nysgjerrighet 😉

I fjor sommer fant jeg favoritten og merket jeg liker for sommerhalvåret, men som vi veit så er det et annet klima vi trasker rundt i akkurat nå. Det er ikke sommer, enda en stund til vår, og huden trenger noe litt annet om vinteren – og der var jeg ikke helt i mål kjente jeg. Kanskje ikke før nå?!

 

Jernbanefrua anbefaler pure glow serien fra cosmica.

 

Etter noen veldig fine uker med disse tre produktene har jeg i alle fall trua på at dette er tre produkter jeg kan bruke vinterstid, kanskje vår og høst også, og forhåpentligvis noen år framover. Gjenstår å prøve, gjenstår å se, kan ikke si noe før det er prøvd. Men så, hva er det med disse tre produktene fra Cosmica da?!

Den første er Renewer Daily Cleanser. Det er en herlig lett mousse som man masserer lett inn i fuktig hud og skyller av med lunkent vann morgen og kveld. Alternativt kan man i tillegg la den virke som en typ maske i ett minutt et par ganger i uken. Som du kan lese på bildet står det hva den kan gjøre, og jeg tror faktisk at den gjør en hel masse godt for meg.

Allerede første gangen jeg prøvde Renewer Daily Cleanser fra Cosmica blei jeg veldig overrasket over hvor silkemyk den er å jobbe med. En passe «skummende» mousse som flyter fint rundt i ansiktet, lett å skylle av – og huden er overraskende glatt og myk med en eneste gang. Ikke bare den første gangen heller, det er sånn hver gang.

Purifying Day Cream er som en lett og ledig gel. Helt herlig forfriskende om morgenen da i alle fall jeg ikke er helt «klar» for å «leke» med tykkere kremer. Bildet over forteller hva den kan gjøre, men for meg som har en fetere T sone så gjør den jobben jeg aldri hadde trodd noe produkt ville «gidde» den matter sonene helt ned, huden skinner ikke i det hele tatt gjennom dagen. Når kvelden nærmer seg er det igjen til for en runde herlig mousse før:

Rebalancing Night Balm får hedersplassen i ansiktet mitt. På bildet kan du igjen lese hva den kan gjøre for deg, men for meg er den like herlig som de to andre. Det er ingen tykk og tung krem den heller, trekker raskt inn i min hud, og den har en av de samme ingrediensene som dagkremen – som matter ned den fetere T sone. Samtidig får jeg en herlig og ren følelse. Føler meg rett å slett ganske vel med disse tre her.

Nå har jeg prøvd de en stund, og alt sammen har vedvart. Huden min har blitt og er er betydelig mykere, glattere, friskere i tørre vinterdager. Det er litt mindre synlige porer hos meg nå, syns ikke jeg hadde så unormalt mye av det uansett – men den litt fetere T sone er bortimot en glemt historie på bare noen uker (hurra) Den dufter mildt og rent, og med det føler jeg meg fresh. Smilerynkene mine består nok helt sikkert, har nok ikke trua på at rynker som har kommet forsvinner, men det gjør meg overhodet ingenting. Det er kledelig med smilerynker syns jeg – det er linjer som vitner om mange smil, ville faktisk vært synd om de forsvant 😀

Det er enkle produkter å ha med å gjøre. Moussen porsjonerer seg fint, det kommer ikke en hel del når en trykker, samme med begge tubene. Veit ikke med deg, men jeg er litt kresen på akkurat de tingene der kjenner jeg. Favoriserer egentlig pumpeflasker hvor jeg kan trykke forsiktig ut det lille som behøves. Liker ikke å få en hel del overskudd i hendene som havner rett i vasken. Nei denne serien likte jeg faktisk så godt at jeg kjøpte meg ett sett til på apoteket i går. Kun apotek som har denne serien, og den skal ikke inneholde masse «skumle greier» som jeg overhodet ikke liker. Ble du nysgjerrig så sjekk ut på nettet om ditt apotek har serien Pure Glow fra Cosmica. Hos apotek kjeden jeg besøker er til nyttig tilleggsinformasjon hele seriens tre deler på tilbud akkurat nå, men fortvil ikke – de koster ikke svimlende summer til sammen uansett altså. Har nok sett produkter i høyere prisklasser enn disse.

Kjente du deg igjen i noe av det over her så vil jeg uansett anbefale deg med kombinasjonshud, og eller voksen hud å nevne denne serien neste gang du er på apoteket. Kanskje disse produktene kan være noe veldig bra for deg også?! Håper jo naturligvis at jeg kan ha delt et godt og nyttig tips for nettop deg også 😀 Og hvis ikke alt dette over her var nok da, så er det en ting til som i alle fall er viktig for meg i alt dette her – disse produktene er ikke testet på dyr!

Så, sjekk de ut hvis noen av mine ord traff deg..

 

jernbanefrua.com

8 kommentarer om “Frua anbefaler litt pure glow i hverdagen..

  1. Du skriver helt enestående❤️Og jeg tror kanskje vi er litt like i huden, mulig dette er noe for meg, jeg setter pris på at du deler og kommer med tips. Jeg er ikke sånn typisk dame som følger med på ting og tang innen for dette og denne verden, da er det godt med en ide eller to iblant fra deg vennen❤️
    Klem til ei som er helt rå🦋

    Liker

    1. Tusen takk for det ♥️ Nei jeg deler utvalgte produkter – som jeg føler og tror kan være noe for likesinnede 😉 Utvalgte drypp. Håper du har en finfin start på din versjon av fredagen. Klem klem ♥️

      Likt av 1 person

Kommentarer er stengt.