Kvinner som hater kvinner. Ord rundt boken.

// Ikke sponset.

Som blogger følger jeg jo litt med i «blogglandia» jeg leser mange blogger, å følger flere bloggere. Med jevne mellomrom besøkte jeg også bloggen til Anne Brith Davidsen, bloggen hun la ned en liten stund før boken slapp løs til oss lesere. Der la jeg av og til igjen en koselig kommentar, noe annet ligger rett å slett ikke for meg!

Ukens bok er: Kvinner som hater kvinner,
min kamp mot nettrollene.

♦ Skrevet av Anne Brith Davidsen.
♦ Utgitt av Panta forlag senvinteren 2019.
♦ Boken er innbundet, men ledig å holde.
♦ Inneholder 261 sider med fin fontstørrelse.

 

Kvinner som hater kvinner. Ukens bok hos Jernbanefrua.

 

Dette er Anne Briths historie! Selv om jeg til vanlig liker å ha en liten mening om innholdet bøkene jeg leser, så er dette en historie fortalt av en medblogger. Hennes historie og erfaringer har jeg ingenting å si noe på, annet enn at det er ganske sterk kost mellom disse permene.

Jernbanefrua anbefaler alle å lese boken Kvinner som hater kvinner!

Disse ærlige erfaringene du kan få lese tenker jeg – er noe alle som ferdes ute på internett burde få med seg! Fra en blogger som meg selv, til andre medbloggere der ute så er det noen fotnoter for oss å feste seg ved her å der i boken. Det er flere ting å kunne forstå mer rundt, kanskje til og med elementer å lære. Det står masse mellom disse permene om man evner å se det.

Jeg tenker også at det er en viktig bok. Den belyser ikke bare negativiteten Anne Brith og eventuelt andre som har bloggen som levebrød har opplevd – eller opplever, men digital hets generelt. Den forteller om en stadig voksende u-ting som de aller fleste av oss ønsker en stopp for – og Anne Brith våger å stille spørsmål, spørsmål som jeg håper hun vil motta mange svar til! Denne boken har skapt engasjement i flere retninger, og akkurat derfor tenker jeg at den er viktig og dukket opp i rett tid. Det er jo ofte sånn også, at våre reaksjoner kan være avslørende for hvilken side vi holder med.

Jeg tenker altså ikke å fortelle noe om historien i denne boken, men lar som vanlig baksiden fortelle før jeg hopper videre til noen av mine egne tanker..

 

Kvinner som hater kvinner. Ukens bok hos Jernbanefrua.

 

Jeg vet ikke hva som er verst ved dette her. Sjalusien enkelte får over seg av å se at noen får til det de ønsker og når sine drømmer – eller at enkelte velger å skylle folkeskikken ned i do å lage kvalme bare fordi den kan, og samtidig kan gjemme seg bak et tastatur. Det er jo ikke greit, og for begge parter tenker jeg at det er destruerende!

Ikke bare for offeret av denne typen tastaturklasking. Selv om det settes mest fokus på den og de som opplever netthets, så tenker jeg jo og at det å utøve denne typen oppførsel er selvdestruerende over tid. Ikke minst for «jeg-et» til den som får seg til å bruke timer på å forsøke å ødelegge for andre. Dette gjør nok noe negativt med og for begge parter, ubevisst vil nok begge sider av det få et uheldig tenkesett med tiden, en ond sirkel det vil være vanskelig å komme ut av. Elsk og hat er sterke ord, og jeg tviler på om noen av nettrollene har grunnlag nok for å bruke noen av ordene, om noen!

Jeg tenker at det beste er å være nummer 1 edition av seg selv, hele veien! Det er det du og jeg og vi to vinner mest på! Vær et pent forbilde for dine..

 

 

jernbanefrua.com

6 kommentarer om “Kvinner som hater kvinner. Ord rundt boken.

 1. Dine siste setninger i posten er dyrbare, tenker jeg og så utrolig viktige.
  Jeg liker ikke ordet hater, klarer nesten ikke å skrive det, men jeg elsker ordet elske..
  Vær et forbildet- det kan endre verden🦋
  Klem❤️

  Liker

  1. ♥️
   Jeg bruker sjelden noen av ordene, når jeg først bruker de så er det med streker under 🤩 Helt enig med deg, skulle ønske alle kunne se hva for gode forbilder de kan være 🤠 Klem ⭐️

   Liker

 2. Jeg vet ikke jeg, tror jeg skal holde meg borte fra denne boken en stund. Jeg vet så klart at noen herjer på og føler stort behov for å trykke ned dem som stikker seg frem. Aner ikke hva slags glede det egentlig gir? Men det er ikke en glede jeg ønsker å ha.
  Jeg er selv så (over)følsom for tiden, så jeg gråter for ingenting. Og blir deprimert når jeg leser noe tyngende og negativt. Så derfor må jeg vente med å lese her til jeg føler meg litt mer ovenpå 🙂
  Tusen takk for anbefaling 🙂

  Liker

 3. Jeg tenker som deg at det beste er å være nummer 1 edition av seg selv. Om alle ville være den beste utgaven av seg selv, uselvisk, ville alle ha det bedre. 🙂 Er litt usikker på om det er lurt å lese boka… Kanskje har jeg det bedre inni min egen boble, eller kanskje bør jeg sjekke ut hvordan det står til der ute…

  Liker

  1. 🌻 Hadde alle de som kunne kjent seg igjen villet tatt i et tak – sett forskjellen hver enkelt kan gjøre så ville det blitt noe annet. Men for noen ville vel dagene blitt for «kjedelige» vel?! Som blogger syns jeg boka kom med en del veldig fine tips, samt en liten innføring i hvordan det kan være å leve av blogging. Boka er med andre ord mer enn historien, om en fester seg ved alt det andre som også fortelles 🤠

   Liker

Kommentarer er stengt.