Kvinner som hater kvinner. Ord rundt boken.

6 kommentarer om “Kvinner som hater kvinner. Ord rundt boken.”

 1. Dine siste setninger i posten er dyrbare, tenker jeg og så utrolig viktige.
  Jeg liker ikke ordet hater, klarer nesten ikke å skrive det, men jeg elsker ordet elske..
  Vær et forbildet- det kan endre verden🦋
  Klem❤️

  Liker

  1. ♥️
   Jeg bruker sjelden noen av ordene, når jeg først bruker de så er det med streker under 🤩 Helt enig med deg, skulle ønske alle kunne se hva for gode forbilder de kan være 🤠 Klem ⭐️

   Liker

 2. Jeg vet ikke jeg, tror jeg skal holde meg borte fra denne boken en stund. Jeg vet så klart at noen herjer på og føler stort behov for å trykke ned dem som stikker seg frem. Aner ikke hva slags glede det egentlig gir? Men det er ikke en glede jeg ønsker å ha.
  Jeg er selv så (over)følsom for tiden, så jeg gråter for ingenting. Og blir deprimert når jeg leser noe tyngende og negativt. Så derfor må jeg vente med å lese her til jeg føler meg litt mer ovenpå 🙂
  Tusen takk for anbefaling 🙂

  Liker

 3. Jeg tenker som deg at det beste er å være nummer 1 edition av seg selv. Om alle ville være den beste utgaven av seg selv, uselvisk, ville alle ha det bedre. 🙂 Er litt usikker på om det er lurt å lese boka… Kanskje har jeg det bedre inni min egen boble, eller kanskje bør jeg sjekke ut hvordan det står til der ute…

  Liker

  1. 🌻 Hadde alle de som kunne kjent seg igjen villet tatt i et tak – sett forskjellen hver enkelt kan gjøre så ville det blitt noe annet. Men for noen ville vel dagene blitt for «kjedelige» vel?! Som blogger syns jeg boka kom med en del veldig fine tips, samt en liten innføring i hvordan det kan være å leve av blogging. Boka er med andre ord mer enn historien, om en fester seg ved alt det andre som også fortelles 🤠

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s