Lille speil på veggen der…

9 kommentarer om “Lille speil på veggen der…”

 1. Så fint det ble! 😀 Heldig som har slike koselige og snille naboer. Vi har også en slik nabo rett over gangen. 🙂
  Moderne eller ikke…aner ikke jeg. Er ikke sånn laga at jeg bryr meg om det så lenge jeg er fornøyd selv. 😉 Ønsker deg en fin dag!

  Liker

  1. Takk for det 🤩 Ja det er vi, virkelig. Har nok kjent på noe annet en gang tidligere så dette er veldig koselig 🤠 Hi hi, det var poenget mitt. Så lenge jeg liker det så er det alt jeg trenger å vite. Nyt dagen du også, har så smått begynt å samle sammen til loppis i dag 😊

   Liker

 2. Stilig speil! Og du er flink til å pynte og ordne. Jeg har et speil som ligner, men det er i mørk brunt, og det henger over en skjenk som er mørk brun. Men jeg er ikke like flink til å dandere som deg da. 🙂

  Liker

  1. Høres veldig fint ut det 🤩 Samme fargetema som jeg har i andre etasjen 😍 Sikkert veldig stilig hos deg også 😊 Jeg blir nå aldri helt enig med meg selv heller, flyr rundt å flytter på ting. Ser litt, å flytter på ting igjen. He he. Hadde jeg gitt meg et kvarter til å la det «sette seg» så hadde det helt sikkert blitt bra med en gang. Koselig å tusle rundt å pynte 🤠

   Liker

 3. Så fantastisk å oppdage slike gode naboer 😀 Veldig artig!! Og fint speil fikk du 😀

  Koselig å ordne og dandere i hjemmet.

  Ønsker deg en god torsdag!

  Her er det mellom nattevakter 😀

  Liker

  1. Ikke at vi var misfornøyde før, men nå er det enda bedre her 😍 Koselig å få det fint, denne uka har gemalen også netter, så det var på «hekta» med tid til de to siste møblene i går. Håper du har fine dager 🌻

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s