Lille speil på veggen der…

Lille speil på veggen der, hvem er……
Nei det skal jeg vel la være å gå inn på. Eller, vi får se da…

Meningen var å poste dette innlegget på mandag, men siden datoen var det den var så ventet jeg. Kan jo aldri vite om naboene leser bloggen å ville tatt godordene for spøk 😉

Naboene ja. Vi har snart bodd her i brøttet i 7 år. Vi bygde hus nummer 3 eller 4 på feltet her, og hvert år har nye naboer satt opp hus å rugget seg til. Sakte men sikkert har det blitt et fint nabolag med mangfold. Vi hilser på de fleste og har sporadisk omgang med noen av husstandene. Man finner sine, det er jo en ærlig sak.

Men så, rett før jul, en prima vinterdag kom det et par med hund deisende inn på feltet her med flyttelasset sitt. Vi kom (heldigvis) fort i kontakt med dem (eller, var det hunden deres vi hilste på først?!) – uansett viste det seg fort at vi ble velsignet med noen veldig fine folk her i nabolaget, og med dette paret har vi sakte men sikkert kjent på noe vi allerede setter umåtelig stor pris på. Vennskap!

🎵 Vi tar det ikke for gitt å finne tonen såpass godt med nye naboer. Den typen toner som legger seg etter hverandre utover notearket, noter som skaper musikk 🎶

Det har mildt sakt vært et par koselige måneder på nabofronten. Flere sene kvelder, en tur på modelljernbane messe sammen, masse koselig. Det viste seg også ganske fort at fruen, og frua har lik smak i en del interiør. Fra gardiner og duk til påskens kaniner (harer) og speil ♥️ Nå i helgen var vi så heldige å få overta et veldig veldig fint speil fra våre nye fine naboer.

Nå er ikke jeg en person som er vanskelig å glede. Jeg går nesten i «vinkel» over ting som kanskje er «smått» for andre – så på søndag trippet jeg rundt som en Indianer i soldans når speilet skulle møte sin vegg… Sola skinte, snøen smeltet rundt ørene på meg, å speilet skulle altså opp.

 

Jernbanefruas nye speil

Sånn ble det.

Jeg digger dette speilet. Frua følger som kjent ikke moter – så sjøl om jeg vet at denne typen speil var helt in for noen år siden – og med det kanskje ikke er like på moten nå lengre? (aner ikke) så digger jeg det.

Du ser kanskje en liten stripe av «Grevinnen og hovmesteren» bildet jeg har hengende på motsatt vegg i den gangen?!… I alle fall om du ser innmari godt etter, jeg så det først nå, når jeg la inn bildet i innlegget…

Speilet passer perfekt inn over skjenken i gangen, med ett virker gangen dobbelt så bred enn den er. Jepp, noe er nemlig veldig fint bredt også 😀

 

Jernbanefruas nye speil

Frua har sans for «dandering» tusle rundt å pynte.. Få det fint..

Jeg jobber nå stadig med å dele inn huset i typ 2 stiler. Andre etasjen ble ikke ferdig før i september, mangler fortsatt å innrede det siste rommet (et lite bad) det får vi ta litt senere.

Oppe i andre etasjen er det western / hyttestil som gjelder, mens i første etasjen kommer det stadig til syne en typ shabby stil, ettersom jeg får sortert å flyttet rundt på ting. Litt av alt jeg liker i hele huset, litt etter litt kommer huset i harmoni.

Nå vet ikke jeg om noen innen intriør har kommet opp med denne stilen allerede, men en amerikaner satte for en del år tilbake et veldig passende navn på min stil – WesternGlam. Et navn og en stil jeg kan like veldig godt 🙂

Jeg er også en person som takker for alt jeg får. Så for en ukes tid siden lagde jeg et koselig kort og et sjokoladecover (med sjokolade i) og sammen med gemalen tuslet vi videre oppover fra brøtte og til naboene for overlevering.

 

Jernbanefrua lager kort

 

En håndballkamp og noen timer senere fant vi igjen huset vårt. Det ble en veldig sen middag den søndagen, men det var så verdt det. Gode naboer vokser ikke på trær de heller, og nå føler vi at vi har laget oss en egen liten «skog» gleder oss til fortsettelsen i forhåpentligvis lang tid fremover. Det fortsetter allerede i morgen, ligger an til noen veldig fine dager nå – dager hvor ting vil bli gjort. En del av det kommer nok helt sikkert på blogg. For deg som husker et par kasus fra i fjor?! Det er mer flatpakker på gang, bare å glede seg med andre ord. He he..

Så.. «lille speil på veggen der, hvem har de beste naboene her?»
For vår del så sier jeg helt klart – vi
🙂

 

jernbanefrua.com

9 kommentarer om “Lille speil på veggen der…

 1. Så fint det ble! 😀 Heldig som har slike koselige og snille naboer. Vi har også en slik nabo rett over gangen. 🙂
  Moderne eller ikke…aner ikke jeg. Er ikke sånn laga at jeg bryr meg om det så lenge jeg er fornøyd selv. 😉 Ønsker deg en fin dag!

  Liker

  1. Takk for det 🤩 Ja det er vi, virkelig. Har nok kjent på noe annet en gang tidligere så dette er veldig koselig 🤠 Hi hi, det var poenget mitt. Så lenge jeg liker det så er det alt jeg trenger å vite. Nyt dagen du også, har så smått begynt å samle sammen til loppis i dag 😊

   Liker

 2. Stilig speil! Og du er flink til å pynte og ordne. Jeg har et speil som ligner, men det er i mørk brunt, og det henger over en skjenk som er mørk brun. Men jeg er ikke like flink til å dandere som deg da. 🙂

  Liker

  1. Høres veldig fint ut det 🤩 Samme fargetema som jeg har i andre etasjen 😍 Sikkert veldig stilig hos deg også 😊 Jeg blir nå aldri helt enig med meg selv heller, flyr rundt å flytter på ting. Ser litt, å flytter på ting igjen. He he. Hadde jeg gitt meg et kvarter til å la det «sette seg» så hadde det helt sikkert blitt bra med en gang. Koselig å tusle rundt å pynte 🤠

   Liker

 3. Så fantastisk å oppdage slike gode naboer 😀 Veldig artig!! Og fint speil fikk du 😀

  Koselig å ordne og dandere i hjemmet.

  Ønsker deg en god torsdag!

  Her er det mellom nattevakter 😀

  Liker

  1. Ikke at vi var misfornøyde før, men nå er det enda bedre her 😍 Koselig å få det fint, denne uka har gemalen også netter, så det var på «hekta» med tid til de to siste møblene i går. Håper du har fine dager 🌻

   Liker

Kommentarer er stengt.