To nye serieromaner i mai..

For ordens skyld: Innlegget er ikke sponset.

Nå er det vår – det merkes godt i lufta. Snart er det mai, og både Bladkompaniet OG NorskeSerier lanserer hver sin nye serie i løpet av den neste måneden.

Et aldri så lite hurra for oss som liker å lese bøker innen serieroman sjangeren. Hipp hipp (å alt det der…) 😉

Først ut er Bladkompaniet som kommer med serien Solgull den 03 mai. Dette er en serie som skrives av Kate Helen Simonsen (tidligere skrevet Camilla fra Rosendal og Villblomster) og denne gangen tusler vi tilbake til 1910 og Mosterhamn i Bømlo. I historien får vi bli kjent med to venninner fra helt ulike kår, men kjærlighetens beruselse er nok ganske lik for alle – og vennskapet skal bli satt på prøve når de begge legger sin elsk på samme mann!

Jeg har snart lest ut den første boken, så om ikke så lenge skal du få lese hva jeg syns om den 😊

 

Serieromanen Solgull lanseres snart.

 

Den 24 mai avslutter Elisabeth Hammer serien Skumringstid for NorskeSerier. Det var en utrolig fin og god serie som jeg har kost meg masse med. Ikke fått lest siste boken enda, men håper jo alt ender godt. Selv om jeg fint kunne lest enda en bok så finner alle gode serier også en ende, det fine er at samme dag som punktum settes for Skumringstid – så starter hennes nye serie Frostrose. Denne historien pågår i siste halvdel av 1800 tallet og handlingen er fra Vestfold.

Adeline mister sin mor tidlig og vokser opp på en anstalt for foreldreløse. Det er nok ikke bare fryd og gammen på den tiden, men snart skal hun få slippe fri og begynne å arbeide…..

Lyst til å lese prologen og det første kapittelet allerede nå? NorskeSerier deler det med oss, og trykker du på linken under så kan du også lese det.

Les første kapittel i «Frostrose»

Akk ja sann, det ligger an til flere gode timer med seriebøker fremover, og jeg gleder meg til å lese dem.. Men, den første først – nå skal jeg lese ut den første boken av Solgull, så skal jeg fortelle deg noen flere ord om den.

∴ Skal du lese en bok i helgen?

Ha en herlig helg uansett og åkkesom 😀

 

jernbanefrua.com

 

5 kommentarer om “To nye serieromaner i mai..

 1. Å du store min, her blir det virkelig mye bra og bedre enn bra også, å lese❤️ Jeg er så glad for det🦋
  Veldig takknemlig for at du også deler av deg dine bokomtaler, tusen takk.
  Ønsker deg og dine en fantastisk helg🌸klem

  Liker

  1. Jeg håper og tror det 🤩 En rekker dessverre ikke å følge alle videre, men starten tar jeg alltid med meg 😇 Koselig det 💕 Ha en magisk helg, sånn som dere liker dem. Stor klem 🌻

   Likt av 1 person

Kommentarer er stengt.