En god helg for å klekke ut planer, og for å legge til et nytt sosialt media..

En helt super helg er over. Værgudene, om de finnes viste seg virkelig fra godsida på Hadeland. Hvor timene egentlig ble av kan jeg neimen ikke si.

Vi trives best ute. Hele året er vi stort sett å finne utendørs. På trappa, på terrassen, i garasjen eller i hagen. Her i brøtte oppholder vi oss lite inne at batteriene i fjernkontrollen til tv-en irret fast ett år. Sier litt om hvor lite vi sitter inne å ser på televisionsapparsturet.

Hva skal man med TV når man kan se på det her da? 😉

Solnedgang på Hadeland.

Solnedgang lørdag kveld.

Vi mistet en del av den herlige utsikten vi hadde fra terrassen når de nye og koselige naboene bygde hus ‘foran’ oss, men har vi klekket ut en plan for å få tilbake det jeg har savnet mest hittil. Solnedgangene, som den på bildet over. Kan jo nesten bli litt salig av å kunne se på noe sånt 😉

Foruten tak over terrassen blir det altså enda et prosjekt. Gjenstår å se hvor mye av det vi rekker i år, siden multikunstneren i hus – gemalen tusler rundt som han gjør, og den kreative jeg som har bittelitt flere tommeltotter når det kommer til forarbeidet av snekring. Men planen(e) er i alle fall klekket, å jeg gleder meg veldig, og til å dele det med deg.

Blir herlig å kunne sitte ute på terrassen hele året, kun kulda som kan stoppe oss da, og det er jo egentlig ingen stopper 😊

Telysestaker av syltetøyglass.

Et snev av interiør. Jeg trenger ikke kjøpe telysholdere så lenge gemalen er så glad i syltetøy.

Denne helgen har vi som sakt kost oss masse ute i godt vær. Grillet, spilt musikk, pratet masse tullball med og uten naboer, spist søte Norske jordbær – samt at jeg har fått lest en god del. Hva jeg har lest kommer naturligvis også på bloggen.

Norske jordbær

Jeg har også laget meg profil på et «nytt» sosialt media denne helgen. Tar du en kikk på den sosiale menyen øverst eller nederst her på bloggen så ser du et nytt ikon.

Jeg har laget meg profil og grupper på MeWe. Har du, eller får du lyst til å være med på å lage et sosialt fellesskap der, enten du har blogg selv eller ikke – velkommen skal du være uansett.

Veldig kort fortalt så er MeWe (Meg / Oss) et sted litt likt Facebook med hint av både Twitter og messenger chat. Et sted hvor du ikke er nødt til å gi fra deg en hel haug personlige opplysninger, navn, livshistorie, slektstre og tillatelser – for å sette det på spissen. Et sted helt uten reklame og tredjeparts «surr» jeg har ikke vært der lenge, men jeg liker det og tanken bak det veldig godt allerede. Grupper er kanskje mest fremtreden der inne tror jeg – da stedet verner godt om og rundt vårt privatliv i profilene våre. Lagt mye mer til rette for at de som ønsker privatliv eller deler av det skal få ha det – i fred kun med sine venner. I alle grupper der inne kan man velge å ha en chat hvor man kan dele og skravle.

Jeg har altså laget en slik gruppe, åpnet for chat – hvor bloggere som leser bloggen min, og eller lesere av bloggen kan melde seg inn å skravle..

Ikke sikkert det er det aller beste stedet for å skaffe nye lesere for bloggere?! For ny til å si noe veldig konkret om det enda, men jeg tror det er et veldig veldig fint sted å ha det moro sammen!

Er det, eller kunne det vært noe for deg så legg meg gjerne til som venn hvis du vil – men ikke minst håper jeg å se deg i gruppa mi (nettadressen er navnet) Uansett om du blogger selv eller bare leser bloggen min. Der inne kan alle få lov til å skravle å ha det moro 🙂

Et godt alternativ når bloglovin ikke vil oppdatere også, ser fremdeles ikke alle innlegg der om dagen jeg.

Nok om det. En ny uke er i full gang, og selv om gradestokken nå viser lavere tall igjen så sitter vi fortsatt ute å klekker planer. Planer for resten av sommeren, høst og vinter, planer for brøtte. Sånt tar vel aldri helt slutt, å bra er vel det.

jernbanefrua.com

6 kommentarer om “En god helg for å klekke ut planer, og for å legge til et nytt sosialt media..

 1. En smak av sommer hele ditt innlegg vennen.
  Alltid en fryd å lese fra deg i brøttet❤️
  Bloglovin er merkelig hos meg også… men orker snart ikke å forstå meg på den snart noe mer..
  jaja, det går vell over😉
  Ønsker deg en fin og god dag❤️
  Klem

  Liker

  1. Ja nå er det sommer og agurk tider 😉 Begynner å bli litt lei av at ting ikke virker og ingen oppdatering eller info å finne. Da får jeg ikke mye lyst til å bruke det heller. MeWe er veldig likt Facebook, men uten å gi fra seg tillatelser og uten reklame og tredjeparts «surr» en fremskreden konkurrent til fb. Såpass at folks framsnakk av det slettes av fb. Snakk om kontroll da. Jo fler av mine kjente som hopper over jo mindre kommer jeg til å bruke fb. Det som er mitt er mitt 🤠 Håper du har gode dager vennen 🌻 klem

   Likt av 1 person

  2. Jeg er enig med deg. Jeg vurderer å slette hele bloglovin.. men er det da sånn at alle kan se mitt innlegg for det? Jeg husker du fant meg der inne uten at jeg var der, om du skjønner?
   Men jeg har aldri hørt om MeWe jeg, den var ny.. og som skeptiker jeg er tar det nok litt tid for å undersøke den.
   Jeg kan tenke meg å slette fb også.. men vente litt…
   Takk vennen❤️
   Klem

   Liker

  3. Jeg tror da det, som du sier så jeg dine innlegg før du var aktiv der 🙂 Bloglovin hos meg virker ikke, ett innlegg her, og ett der. Lei av at det ikke blir fikset, andre gangen det er sånn på få måneder… Jeg også ble tipset om MeWe, og jeg ser at fler lurer på å hoppe over dit. Skrevet mer om det på bloggen nå 🙂 Klem

   Likt av 1 person

  4. Mmm, jeg syns ikke noe om at innlegg vises på Blogglovin når jeg ikke har det..
   Skal lese etterpå vennen, men først plikta kaller.
   «Sees»❤️

   Liker

Kommentarer er stengt.