Later meg i sekken..

Ikke sponset framsnakk av saccosekk med bilder.

De siste dagene har det vært et utrolig fint vær over Hadeland. Så fint at savnet igjen kom etter noe å «slenge» seg ned i midt i sola, i den grad jeg «slenger» meg i noe som helst 😉

Vi har ikke kjøpt oss hverken solsenger eller noe annet i påvente av tak over terrassen og helhet. Vi kjøpte en solgynge for noen år tilbake, men den passer ikke ryggen min noe særlig lengre – så gjennom hele den gode lange fine sommeren vi hadde i fjor så savnet jeg noe å «slenge» ned i mens jeg koste meg med en bok – eller bare for å nyte sola. Vi kunne naturligvis ha kjøpt oss et eller annet i mellomtiden, men vi har altså ventet med det til vi ser hva vi får plass til med alle ideene jeg har for kroken vi får under taket.

Jeg husket ikke hva det var jeg lette etter før jeg på onsdag fikk en snap av naboen som var ute på tur og tok bilde av en stor pute med Se & Hør logo på. En sånn en, akkurat en sånn en skulle jeg jo hatt!

Så fin og «snasen» da, en typ pute eller sekk man kan ha i hagen, på terrassen eller inne. Javisst – en sånn en var jo akkurat det jeg kunne tenkt meg..

Jakten på noe sånt begynte. Naturligvis fant jeg jo ikke akkurat det jeg er ute etter. Den ene typen jeg «siklet» på var faktisk utgått, mens en annen type måtte bestilles på nett og ventes på. Men hvor lenge varer dette gode været vi har fått nå?! Kunne jo ikke vente ca en uke akkurat nå.

Jeg søkte og søkte til jeg fant noe som kunne duge. Mutter ville ta meg med ut for å kikke, så mens svigermor installerte seg på gjesterommet ble det en tur til Gran for mutter og meg for å se om jeg kunne finne en sånn. Det gjorde jeg vettu. Jeg fant en saccosekk, den største modellen var naturligvis utsolgt og borte vekk for flere uker siden, jeg var muligens ikke den første med denne ideen?! 😉

Men jeg fant denne saccosekken her..

Jernbanefruas saccosekk

Da jeg var mindre fikk jeg en rosa saccosekk i skai til jul et år. Det var en herlig sekk. Man får jo et alt i ett produkt. Stol, lenestol, seng – bare å «rugge» seg til så får en nær sakt det man vil ha. Det litt dumme var at den gangen så hadde de glidelås for påfyll av kuler. He he he.

Kan vel trygt si at sekken fikk litt kortere levetid enn det jeg kunne skjønne meningen med. Var jo så fint å åpne den glidelåsen littegranne, stikke hånda inn og sveipe frem og tilbake i kulene. Det dumme var jo at de fort ble med ut av sekken, statiske som fy – og plutselig var de over alt 😉

Dagens modeller kommer uten glidelås, antar at jeg ikke behøver å lure på hvorfor. He he….

Jernbanefruas saccosekk

Nå har jeg i alle fall sikret meg for en stund fremover, men de holder ikke evig disse her med kuler i. 

Jeg kunne nok ønsket meg både en større og med annet innhold, kanskje en hvor jeg ville hatt noe under beina også, kanskje jeg finner det en dag? Har du et tips til meg på den fronten kanskje?

Det fine med saccosekkene nå er at de finnes trekt i bevernylon, samme trekk som skalljakker.

Med det tåler de litt vann og fukt. Det er jo en fordel om man vil ha den med ut. Litt klamt blir det etter en stund, så jeg har lagt et strandhånkle over. Tørkes av med en fuktig klut om den blir møkkete. Tenker denne skal bli god inne også til vinteren, den kommer jo så en kan jo ikke la være å tenke nytten av ting hele året. Jeg gjør i alle fall det når jeg kjøper ting.

I fem dager har vi kost oss masse sammen med svigermor, så sekken har ikke blitt så veldig godt brukt enda. I dag reiste hun hjem, så mens gemalen svirret rundt seg selv så «slang» jeg meg i sekken en god stund..

Herlige og varme sommerdager på Hadeland og Jevnaker. De nytes og skal nytes. Jeg håper sommeren nettop har begynt 😉

jernbanefrua.com

8 kommentarer om “Later meg i sekken..

  1. Ja, det er jo helt genialt med en sånn saccosekk, lett å flytta rundt. Bare sitte seg godt nedi den og bare nyt 🙂

   Liker

 1. Nå kjenner jeg at jeg savner saccosekken min veeeldig 😦 Den jeg hadde ble det hull i etter at gamlekatten min var oppi den 😦 Så den ble kastet.. men tror kanskje jeg burde skaffet meg en ny 😀

  Liker

  1. Hadde en for mange år siden, hadde nesten glemt at det fantes før jeg kom på det igjen via en snap. Den har blitt mye brukt disse ukene for å si det sånn 😍 Helt herlig å bruke ute med tynt pledd over (softshell trekk)

   Liker

Kommentarer er stengt.